Tilaajalle

Mari Lähteen tytär halusi lopettaa uintiharrastuksen siksi, että hän osaa jo uida — Psykologin mukaan liika harrastaminen uuvuttaa lapsen, mutta mistä tietää, onko lapsi kuormittunut?

Lappeenrantalaisen Mari Lähteen mielestä lapsilla on oltava kivaa harrastuksissa. Aikaa pitää jäädä myös koulusta palautumiseen sekä yhdessäoloon perheen kanssa. Psykologi Tuija Vanhanen muistuttaa, että harrastusten perimmäinen tarkoitus on tuoda iloa sekä vahvistaa lapsen itsetuntemusta ja itsetuntoa.

Ilpo Leskinen

Mari Lähde pitää liikunnallista elämäntapaa tärkeämpänä kuin sitä, että
 lapsi harrastaa jotain ohjattua liikunta- tai urheilulajia. Mari, Saima ja Lotta Lähde viettävät yhteistä aikaa koulun ja harrastusten lomassa.
Mari Lähde pitää liikunnallista elämäntapaa tärkeämpänä kuin sitä, että lapsi harrastaa jotain ohjattua liikunta- tai urheilulajia. Mari, Saima ja Lotta Lähde viettävät yhteistä aikaa koulun ja harrastusten lomassa.

Kahdeksanvuotias Lotta Lähde on aloittanut soittoharrastuksen Lappeenrannan musiikkiopistossa. Hänen instrumenttinsa on tuuba, mutta käytännön syistä kotiharjoittelu tehdään baritonitorvella. Ensimmäiset harjoitukset on tehty, ja soitto alkaa sujua.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset