Imatralaisten tarinat pääsevät näyttämölle — Teatteri Imatra kerää materiaalia

Kai Skyttä

Tarinoita voi lähettää vaikka Timo Rissaselle.

Teatteri Imatran näyttelijät tuovat syksyllä estradille imatralaisten tarinoita. Syyskuussa Teatteri Imatrassa nähdään nimittäin työpajana toteutettava näytelmä, jonka työnimenä on tällä hetkellä vielä Imatra/Vuoksi. Vetäjänä on helsinkiläinen näyttelijä, ohjaaja ja hahmoterapeutti Marcus Groth. Hän oli kouluttamassa Teatteri Imatran näyttelijöitä viime vuonna, ja yhteistyön jatkaminen vaikutti luontevalta. Näytelmää varten Teatteri Imatra on jo alkanut kerätä tarinoita ja juttuja Imatrasta, Vuoksesta ja ihmiskohtaloista.

— Tämä on mielenkiintoinen juttu. Mielestäni tämä on myös erittäin raikas idea, joka varmasti kiinnostaa imatralaisia. Tarinoita kerätään koko ajan. Niitä voi lähettää vaikka minulle tai Susanna Laineelle, teatterinjohtaja Timo Rissanen sanoo.

Kun tarinoita on saatu, Groth kirjoittaa ne kokonaisuudeksi.

— Teatteri Imatran näyttelijät ovat oikeasti todella innostuneita. Odotan itsekin tältä projektilta hyvin paljon, Groth sanoo.

Tarinoita voi lähettää sähköpostilla: timo.rissanen@imatra.fi tai susanna.laine@imatra.fi

Anniina Meuronen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.