Ruokolahden kunnanvaltuusto sinetöi ensi vuoden budjetin tutulla kaavalla — pitemmittä puheitta

Kunta yrittää suitsia ensi vuonna pitkäaikais- ja nuorisotyöttömyyttä. Pitkää päivää tekeville koululaisille tarjotaan välipalaa.

Minna Mäkinen

Valtuustosalissa nähtiin myös hymyjä, asialla Taina Paananen ja Päivi Kosunen (kesk.). Vasemmalla näpyttelee Timo Salmisaari (sd.)
Valtuustosalissa nähtiin myös hymyjä, asialla Taina Paananen ja Päivi Kosunen (kesk.). Vasemmalla näpyttelee Timo Salmisaari (sd.)

Ruokolahden valtuusto sinetöi alkuillasta kunnan ensi vuoden budjetin. Käsittely soljui eukkopitäjässä totuttuun tapaan, ilman isompia puheita. Talousarviota ei käyty kokouksessa enää läpi yksityiskohtaisesti. Puheenvuoroja käyttivät ainoastaan valtuustoryhmien puheenjohtajat sekä valtuutettu Toivo Launiainen (kok.).
Ruokolahden kunta tavoittelee ensi vuonna noin 218 000 euroa ylijäämäistä budjettia.
— Pyrimme tällä talousarviolla siihen, että Ruokolahti on paras paikka asua, muotoili Päivi Kosunen (kesk.).
Hän nosti esiin budjettiin loppumetreillä lisätyt panostukset työllisyyden hoitoon ja koululaisten jaksamiseen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet