Ruokolahdella kunnanvaltuusto saa käsiteltäväkseen budjettiasioita ja esityksen nuorten mopoilijoiden omasta harjoitusradasta

Ruokolahdella valtuusto kokoontuu tänään maanantaina vuoden viimeiseen istuntoon. Valtuuston kokous alkaa kello 17.

Matti Veijalainen

Ruokolahden kunnanvaltuusto käsittelee tänään raha-asioita.
Ruokolahden kunnanvaltuusto käsittelee tänään raha-asioita.

Kunnanvaltuuston esityslistalla on budjettiasioita. Vuoden 2018 talousarvio tarkastetaan, ensi vuoden 2019 talousarvio ja vuosien 2019—2021 taloussuunnitelma käydään läpi.

Listalla ovat myös rakennusvalvontaviranomaisen maksujen uudistaminen ja Huhtasenkylän sekä Virmutjoen entisten kyläkoulujen myynti.

Tyvitie 2:sen teollisuushallin laajennuksen taloudellinen selvitys ja Jaakkimaan kampuksen ja Siilokujan alueen asemakaavamuutos käsitellään myös istunnossa.

Ennen valtuustoaloitteita käydään läpi Imatran seudun kehitysyhtiön osakassopimus vuosille 2019—2018.

Neljä valtuustoaloitetta käsitellään. Ne on kaikki kirjattu 17.9. Kunnanvaltuusto käsittelee Mika Vanhatalon esityksen kunnan eroamisesta Eksotesta. Aloite on ollut vastatuulessa, sillä kunnassa pitäisi olla yli 20 000 asukkaan väestöpohja.

Toinen aloite on Simo Vennon ja Keskustan ja KD:n valtuustoryhmien esitys siitä, että Ruokolahdelle rakennettaisiin esteetön luontopolku. Jenna Vertanen ja SDP:n valtuustoryhmä taas tekivät aloitteen vieraslajien torjunnasta.

Viimeinen valtuustoaloite koskee nuorten mopoilijoiden omaa harjoittelu- ja ajoradan perustamista. Sen takana on Päivi Kosunen, Keskustan ja KD:n valtuustoryhmät.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset