Erähiihto ja Saimaan hiihto samana viikonloppuna

Mika Strandén

Toivottavasti aurinko paistaa tai edes pilkahtelee tulevan viikonlopun hiihtoretkeläisille.

Etelä-Karjalan isot hiihtotapahtumat Imatran seudun Erähiihto ja Lappeenrannan Saimaan hiihto osuvat tänä vuonna samaan aikaan. Molemmat ovat tulevana viikonloppuna.

Erähiihdon piti olla helmikuun puolessa välissä, mutta lumipulan takia se lykättiin tähän viikonloppuun. Erähiihdossa on lauantaina kuusi reittiä Imatralla ja naapurikunnissa.

— Kun lunta on tullut lisää, saatiin myös yhdyslatu Mellonmajalta Aholaan, kertoo Erähiihdon vetäjä Ari Rossi.

Kaikki reitit ovat avoinna lauantaina kello 8—16. Sunnuntaina Erähiihtoon voi osallistua kahdella reitillä.

Saimaan hiihto on lauantaina ja sunnuntaina. Sen reittejä on jouduttu supistamaan aiemmin ilmoitetusta kelitilanteen takia. Päivitetty reittikartta löytyy Lappeenrannan kaupungin verkkosivuilta.

Parikkalassa piti olla tulevana viikonloppuna Uukuniemi-hiihto, mutta se on peruttu. Sen sijaan 5.—6. maaliskuuta Parikkalassa on Saari sivakoi -superviikonloppu. Siihen kuuluu lauantaina Mikkolanniemen Saunahiihto ja sunnuntaina Lassin lenkki Tarnalassa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.