Suolaisia suupaloja Starbox-resepteissä — ruusupasteijat, kukkakaalisnacksit ja paistettua parsaa

Kakkupuoti Hurmaava

Leivitetyt kukkakaalisnacksit ovat päältä rapeita ja sisältä pehmeitä.

Starboxin reseptivinkit tarjoavat suolaisia suupaloja viikonlopuksi. Tällä kertaa tarjolla on kukkakaalisnacksia, ruusupasteijaa ja paistettua parsaa.

Willa-Sarkko -blogin tämänkertainen vinkki on gluteenittomat ruusupasteijat. Rahkavoitaikinasta tehdyt pasteijat voi muotoilla haluamallaan tavalla, mutta blogin kuvasarjan avulla niistä saa ruusuja.

Willa-Sarkko

Pasteijan voi muotoilla perinteisestikin, mutta Willa-Sarkon ohjeilla syntyy ruusuja.

Kakkupuoti Hurmaavassa on puolestaan tehty leivitettyjä kukkakaalisnackseja kera jogurttikastikkeen. Leivitetyt kukkakaalisnacksit ovat päältä rapeita ja sisältä pehmeitä.

Hurmaavan bloggaaja Mari paistoi myös kevään vihannesta parsaa. Paistettu parsa toimii alku- tai suupalana lähes sellaisenaan. Mausteiksi riittää sitruuna, suola ja voi.

Kakkupuoti Hurmaava

Paistettu parsa vaatii mausteeksi vain sitruunaa, suolaa ja voita.

Lisää reseptejä löydät Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.