Ulkoilu, hyvä kirja vai itsensä hemmottelu? Uutisvuoksi kysyi vinkkejä syysväsymyksen selättämiseen — näin Imatralla vastattiin

Kanerva Jalarvo

Ulkoilu, hyvä kirja vai itsensä hemmottelu? Uutisvuoksi kysyi vinkkejä syysväsymyksen selättämiseen — näin Imatralla vastattiin

Syksyn pimenevät illat saattavat väsyttää ja alentaa mielialaa. Uutisvuoksi selvitti parhaimmat vinkit syysväsymyksen torjumiseen.

Heikki Poutanen käy reippaalla kävelylenkillä useamman kerran viikossa. — Syyssäällä on mukavampi lenkkeillä kuin kesähelteillä. Raitis ilma tekee hyvää ja lisäksi paino pysyy kurissa. Myös maisemia on mukava katsella etenkin tällaisina päivinä, kun ei sada vettä, Poutanen kertoi.

Kanerva Jalarvo

22809351.jpg

Tuire Nordlund kävi tiistaina hakemassa Imatran pääkirjastosta lukemista tulevalle syyslomaviikolle. Hyllystä tarttui mukaan Enni Mustosen teos. — Olen viime aikoina lukenut paljon hänen kirjojaan. Jaksamista syksyyn tuovat myös muut harrastukset kuten kuntosaliharjoittelu ja lavis.

Kanerva Jalarvo

22809354.jpg

Tamperelainen Rebekka Ojala viettää syyslomaviikkoaan Imatralla. — Piristystä syksyyn tuo ainakin uusi talvitakki. Sellaista olen täältä katsellut ja sovittanutkin. Syksyllä tykkään myös ulkoilla luonnossa, kun puut ovat niin kauniin värisiä, kertoi vaateliike Muoti Modassa ostoksilla käynyt Ojala.

Kanerva Jalarvo

22809369.jpg

Sisarukset Seita ja Ani Aikioniemi olivat tiistaina yhdessä kynttiläostoksilla Havin outlet-myymälässä Imatralla. — Monet tykkäävät polttaa kynttilöitä syksyn tullen. Parvekkeella lyhtykynttilät luovat mukavaa tunnelmaa. Myös erilaiset syysistutukset parvekkeella piristävät, Aikioniemet kertoivat.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.