Puitteet parantuvat — kaupunginhallitus päivittää Imatran ajojen yhteispelisäännöt

Kai Skyttä

Tämän vuoden Imatran ajot päräytetään keskellä kesää.

Imatran kaupunki ja Imatran Moottorikerho piirtävät ajolinjat ensi kesän Imatran ajoille maanantaina. Myös kerhon edustus on paikalla alustamassa asiaa, kun kaupunginhallitus käsittelee yhteistyötä koskevan puitesopimuksen ja vuosisopimuksen.

Puitesopimuksen henki on, että ajoja ryhdytään kehittämään viikon mittaiseksi urheilu- ja viihdetapahtumaksi. Tapahtumamallia on terävöitetty kaupungin, moottorikerhon, kehitysyhtiön ja Imatra Base Campin yhteistyöllä.

Vuosisopimuksessa täsmennetään osapuolten kulloisiakin vastuita ajojen tekemisessä. Ensi kesän ajoihin parannetaan radan turvallisuutta ja katsojapalveluja.

Kaupunginhallitus on edellyttänyt sopimusten tekemistä, ennen kuin ajoille myönnettävä kaupungin määräraha irrotetaan käyttöön.

Viime kesänä uudelleen aloitetut Imatran ajot ajetaan tänä vuonna kansainvälisen katuratasarjan osakilpailuna 7.-9. heinäkuuta.

Matti Veijalainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.