Stora Enson yt-neuvottelut päättyivät: Työt loppuvat Imatralla 13 henkilöltä

Kai Skyttä

Stora Enson Imatran tehtaiden yt-neuvottelut ovat päättyneet. Neuvottelujen tuloksena työt loppuvat tehtaalla 13 henkilöltä. Alun perin henkilöstövähennyksiksi ennakoitiin 30 työntekijää. Irtisanottujen määrä saatiin vähennettyä yhtiön mukaan uusilla toimintamalleilla ja töiden järjestelyillä.

Irtisanottavat henkilöt työskentelevät tuotannon, tukitoimintojen ja toimitusketjun tehtävissä. Stora Enso aikoo tukea irtisanottuja muun muassa yksilöllisillä uudelleensijoittumisvalmennuksilla.

Yt-neuvottelut olivat osa koko yhtiön kannattavuuden parantamisohjelmaa, jonka tavoitteena on pienentää konsernin vuosittaisia kustannuksia 50 miljoonalle eurolla.

Neuvottelut käynnistyivät kesäkuussa ja ne ovat päättyneet jo elokuun lopussa. Yhtiö kuitenkin tiedotti asiasta vasta tänään.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Luetuimmat