”Tämä sopii miun mielestä tähän naistenpäivään ku nenä päähän” – katso Hanna Pakarisen tuore musiikkivideo täältä

Lappeenrantalaislähtöinen muusikko Hanna Pakarinen on julkaissut naistenpäivän kunniaksi uuden musiikkivideon. Mä kuljin herrojen kanssa pellon laitaa on ensimmäinen singlelohkaisu levyltä, jonka Pakarinen julkaisee huhtikuussa. Pakarinen on itse ohjannut kappaleeseen videon yhdessä Arja Lehtikankaan kanssa.

Pakarinen etsi helmikuussa naisia mukaan esiintymään videolleen. Tiistaina hän kiitti kaikkia mukana olleita Facebook-tilillään.

”Tehtiin tämä video yhdessä upeiden naisten kanssa. Kiitos jokaiselle kuvansa ja tarinansa lähettäneelle. Työ teitte tämän videon”, Pakarinen kirjoittaa.

”Musiikkivideoita on monenlaisia, tämä sopii miun mielestä tähän naistenpäivään ku nenä päähän. Hyvä Naiset!”

Carola-albumin takia Pakarisen oma musiikki on ollut toistaiseksi sivussa. Pakarinen kertoi Carola-projektistaan elokuussa Etelä-Saimaan haastattelussa näin.

— Kirjoitin musiikkia keväällä, ja jatkan sitä syksyllä ja talvella. En aio hötkyillä, vaan teen niin kuin tuntuu hyvältä.

Elokuussa Pakarinen kertoi, että erilaiset projektit pitävät muusikon kiireisenä, mutta työn mielekkyys antaa energiaa.

— Tykkään tehdä laajasti erilaisia asioita. Vähän ehkä ahdistunkin siitä, jos jumitun vain yhteen juttuun. Elämä on hauskaa ja vie eteenpäin. Olen avoin ja lähden rohkeasti mukaan kaikenlaisiin asioihin.

Huhtikuussa julkaistava albumi koostuu Carolan musiikista, jota Pakarinen on esittänyt aiemmin keikoilla. Pakarinen on työstänyt Carolan kappaleista omannäköiset versiot tuottaja Sampo Haapaniemen kanssa. Pakarinen kuvailee Carolaa vahvaksi naisasianaiseksi, ja hänen musiikkiaan rohkeaksi ja rehelliseksi. Syksyllä hän lähtee Carola-kiertueelle ympäri Suomen.

Carola (1941—1997) oli yksi 1960-luvun suosituimmista laulajistamme. Hänen ohjelmistoonsa kuului erityisesti jazzahtava iskelmämusiikki, jossa oli usein blues- ja soul-vaikutteita.

Hanna Pakarinen

Syntynyt 17.4.1981.

Kotoisin Lappeenrannasta.

Nousi julkisuuteen voitettuaan Idols-kilpailun vuonna 2004.

Suomen edustaja Eurovision-laulukilpailuissa 2007.

Julkaissut kuusi albumia, joista neljä englanniksi ja kaksi viimeisintä suomeksi.

Viimeisin albumi Olipa kerran elämä julkaistiin 2013.

On sanoittanut itse suomenkieliset albuminsa.

Esittänyt kevään aikana Carolan musiikkia erilaisissa konserteissa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.