Poliisi etsii kadonnutta Kalle Korpiniemeä muun muassa Rajapatsaan alueelta lennokkien avulla

Useita ihmisiä myös kuulustellaan tällä viikolla. Poliisi toivoo yhä ihmisten kertovan Korpiniemeen liittyvistä havainnoistaan tai tiedoistaan.

Poliisi

Kalle Korpiniemi
Kalle Korpiniemi

Imatralla kadonneen Kalle Korpiniemen etsinnät jatkuvat tällä viikolla Imatralla ja Lappeenrannassa. Hänen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi. Korpiniemeä etsitään maastosta muun muassa lennokkien avulla, tiedottaa keskusrikospoliisi.

— Tutkinta käynnistyi maanantaina ja jatkuu perjantaille saakka, kertoo rikosylikomisario Mika Ihaksinen keskusrikospoliisista.

Etsintä on käynnissä muun muassa Rajapatsaan alueella. Siellä Korpiniemestä tehtiin 29. maaliskuuta 2018 iltapäivällä viimeinen havainto.

Poliisi myös kuulustelee viikon aikana useita ihmisiä, etupäässä todistajia.

— Toivomme edelleen ihmisten, joilla voi olla tietoja tai havaintoja asiaan liittyen, ottavan yhteyttä keskusrikospoliisiin, sanoo Ihaksinen

Korpiniemi on 175 senttiä pitkä ja tukevahko. Katoamishetkellä 37-vuotias Korpiniemi oli pukeutunut harmaisiin verryttelyhousuihin ja tummaan päähineeseen. Lisäksi on mahdollista, että Korpiniemellä oli katoamishetkellä päällään punainen kansitakki.

Poliisiin voi olla yhteydessä puhelimitse numeroon 0295 486 524 tai sähköpostilla rikosvihje.krp@poliisi.fi.

Juttua täydennetty 12.6. kello 12.19. Korpiniemi katosi maaliskuussa 2018.

Luetuimmat

Kommentoidut