Hulevesimaksun käyttöönoton päätös siirtyi — Kaupunkikehityslautakunta päätti siirtää Paperharjuntien saneerauksen määrärahasta 35 000 euroa keskusaseman parkkiruutujen uusimiseen

Imatran kaupunkikehityslautakunta kokoontui keskiviikkona. Hulevesimaksun käyttöönoton valmistelua jatketaan aikaisintaan 2021 talousarvion valmistelun yhteydessä, jotta valmisteluun on riittävästi aikaa.

Matti Veijalainen

Kaupunkikehityslautakunta katsoi, että keskusaseman parkkipaikat on tärkeää saada kuntoon.
Kaupunkikehityslautakunta katsoi, että keskusaseman parkkipaikat on tärkeää saada kuntoon.

Imatran kaupunkikehityslautakunta siirsi hulevesimaksun käyttöönoton päätöstä eteenpäin keskiviikon kokouksessa.

Kaupunkikehityslautakunta esittää kaupunginhallitukselle, että hulevesimaksun käyttöönoton valmistelua jatketaan aikaisintaan 2021 talousarvion valmistelun yhteydessä, jotta valmisteluun on riittävästi aikaa.

— Me todettiin asia kokouksessa todella tärkeäksi. Kari Pietarinen Imatran vedeltä esitteli asiaa, ja esittelyvaiheessa tuli esiin sellaisia asioita, joita olisi täytynyt tietää kuukausia aiemmin. Nyt tällä me annamme aikaa hyvälle valmistelulle, sekä annetaan lautakunnan- sekä valtuuston jäsenien rauhassa perehtyä asiaan, kaupunkikehityslautakunnan puheenjohtaja Antero Lattu kertoo päätöksestä.

Latun mukaan myös kaupungin viestittäminen asiasta tietyllä tapaa epäonnistui. Tällä päätöksellä kaupunki saa myös aikaa viestittää hulevesiasian asukkaille selkeästi.

— Saadaan aikaa viestittää hulevesiasiasta niin selkeästi asukkaille, että jos päätös tulee, niin he tietävät minkä takia, ja pystyvät sen hyväksymään, hän sanoo.

Kaupunkikehityslautakunta päätti myös perusinvestointien muutoksesta vuonna 2019.

Lautakunta päätti siirtää Paperharjuntien saneerauksen määrärahasta 35 000 euroa katusaneeraukseen, jolla toteutetaan keskusaseman paikoitusalueen uudet parkkiruudut.

— On tärkeä saada keskusaseman ympäristö järkevämpään kuntoon. Sitä on pyydetty jo useita vuosia, kaupunkikehityslautakunnan varapuheenjohtaja Sanna Prior kertoo.

Luetuimmat

Kommentoidut