Kouvola ja Suomen asuntomessut solmivat yhteistoimintasopimuksen, asuntomessut järjestetään Kouvolassa kesällä 2019

Asuntomessut ovat osa Kouvola kartalle -kampanjaa, kertoo kaupunginjohtaja Marita Toikka.

Jari Heikkilä

Kaupunginjohtaja Marita Toikka ja Osuuskunta Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Harri Tuomaala allekirjoittivat yhteistoimintasopimuksen Porissa. Toimitusta seuraavat projektipäällikkö Sanna Kauppi ja operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää.

Kouvolan kaupunki ja Osuuskunta Suomen asuntomessut ovat allekirjoittaneet yhteistoimintasopimuksen Porin asuntomessuilla.

— Asuntomessut ovat osa Kouvola kartalle -kampanjaa, sillä messujen kautta voimme markkinoida ja kertoa Kouvolasta kansallisella tasolla hyvinkin näkyvästi, sanoo Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka tiedotteessa.

— Haluamme elinkeinoelämän mukaan asuntomessukesän suunnitteluun viimeistään nyt. Tätä kuukauden kestävää suurtapahtumaa ei kannata jättää hyödyntämättä, lisää kehitysjohtaja Petteri Portaankorva.

Suomen asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää sanoo Pioneeripuiston asuntomessualueen täyttävät messuille asetetut laadulliset ja määrälliset edellytykset.

— Alueelle on tulossa vähintään 27 messukohdetta. Pioneeripuistoon rakentuu korkeatasoisia pientaloja, ensiluokkaista vuokra-asumista sekä ainutlaatuinen yhteisöllisen senioriasumisen kortteli, jotka edustavat monipuolisesti suomalaista tulevaisuuden asumista.

Kouvola on näkyvästi esillä jo Porin asuntomessuilla omalla näyttelyosastollaan. Messuosasto on toteutettu paikallisena yhteistyönä kouvolalaisen Elementit-E:n kanssa.

Asuntomessut järjestetään Kouvolassa kesällä 2019.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset