SDP:n Veikko Hämäläinen: Outoa, jos perussuomalaisten kahtiajako ei vaikuttaisi mitenkään

ANU PAKARINEN

Veikko Hämäläinen ihmettelee, jos kahtiajako ei näy mitenkään.
Veikko Hämäläinen ihmettelee, jos kahtiajako ei näy mitenkään.

Imatran SDP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Veikko Hämäläinen ihmettelee vakuutteluja, ettei mikään muutu Imatralla perussuomalaisten hajoamisesta huolimatta.

— Kahtiajaolla on aina joku vaikutus. Oudolta tuntuu, jos se ei vaikuttaisi mitenkään, siihen miten asioista jatkossa keskustellaan, Hämäläinen sanoo.

Perussuomalaiset kuuluvat Imatralla ryhmä 22:een, jolla on enemmistö valtuustossa. Anna Helmisen (kok.) ja Erkki Saarimäen (sin.) mukaan ryhmä 22 jatkaa entiseen tapaan.

Hämäläisen mukaan demarit todennäköisesti järjestävät jonkinlaisen neuvonpidon, jossa tarkastellaan lähemmin perussuomalaisten hajoamisen vaikutuksia. Sen enempää hän ei osaa tässä vaiheessa asiasta sanoa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.