Imatran, Ruokolahden tai Rautjärven maaseutualueella toimiva yhdistys, kaipaatko avustusta? Kärki-Leader myöntää yhdistyksille teema-avustuksia harrastusmahdollisuuksien parantamiseen

Sami Saarenpää

Yhdistyksillä on vielä reilut pari viikkoa aikaa hakea Kärki-Leaderin teemarahoitusta.
Yhdistyksillä on vielä reilut pari viikkoa aikaa hakea Kärki-Leaderin teemarahoitusta.

Etelä-Karjalan Kärki-Leaderilta voi syyskuun loppuun saakka hakea tukea pienille, noin tuhannen – 8 500 euron suuruisille investoinneille, joilla parannetaan harrastusmahdollisuuksia – kunnostetaan vaikkapa retkeilyreittejä tai rakennuksia, tai hankitaan uusia laitteita.

Tällaisten investointien kustannuksiin voi saada Kärki-Leaderilta 60 prosenttia rahoitusta. Lisäksi osan omarahoituksesta voi korvata talkootyöllä.

Teemahankkeen nimellä kulkevaa rahoitusta voivat hakea sellaiset yhdistykset, jotka toimivat Etelä-Karjalan Kärki-Leaderin toiminta-alueella, eli Imatran, Ruokolahden, Rautjärven ja Parikkalan maaseutualueilla.

Rahoituksen hakuaikaa on syyskuun loppuun saakka, ja rahoituksen saanutta hanketta on aikaa toteuttaa vuoden 2021 loppuun asti.

Tarkemmat ohjeet löytyvät Etelä-Karjalan Kärki-Leaderin sivuilta.

Rahoitettavien hankkeiden valinnassa Kärki-Leader pistää etusijalle sellaiset yhdistykset, jotka eivät ole saaneet aikaisemmin rahoitusta maaseuturahastosta, ja joiden toimintaan hankkeella on positiivisia ja pitkäaikaisia vaikutuksia.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut