Imatrankosken Nordea palvelee vain ajanvarauksella 20. marraskuuta lähtien — ”Ilman ajanvarausta konttorissa asioi hyvin pieni määrä, noin 20 ihmistä päivässä”, kertoo konttorinjohtaja Lotta Kautonen

Minna Mäkinen

Nordean Lappeenrannan konttorin johtaja Lotta Kautonen (kuvassa) on nyt myös Imatran konttorin johtaja. Arkistokuva toukokuulta 2015.
Nordean Lappeenrannan konttorin johtaja Lotta Kautonen (kuvassa) on nyt myös Imatran konttorin johtaja. Arkistokuva toukokuulta 2015.

Nordean Imatrankosken konttori palvelee jatkossa asiakkaita vain ajanvarauksen perusteella. Muutos astuu voimaan 20. marraskuuta.

— Ovi on kyllä auki tuon päivämäärän jälkeenkin ja ajan voi käydä varaamassa konttorissa. Myöhemmin katsomme, onko ovi jatkossa lukossa, kertoo Lappeenrannan konttorin johtaja Lotta Kautonen.

Konttorin kymmenestä henkilöstä kolme siirtyy työskentelemään Lappeenrantaan. Kautosesta tulee muutoksen myötä myös Imatran konttorin johtaja. Konttoria tähän asti vetänyt Kari Kuusisto jatkaa työskentelyä Kautosen työparina.

— Hän työskentelee jatkossa sekä Imatralla että Lappeenrannassa.

Harva asioi ilman ajanvarausta

Kautonen perustelee muutosta halulla parantaa palvelua koko maakunnan tasolla.

— Ilman ajanvarausta konttorissa asioi tänä päivänä hyvin pieni määrä ihmisiä. Määrä on Imatralla noin parikymmentä asiakasta päivässä.

Nordea on ollut Imatrankoskella avoinna tähän asti kello 10—16.30.

— Ajanvarauksella pankkiin on päässyt kello 8—19 jo nyt. Se käytäntö tulee säilymään.

Asiointi pitkälti verkossa ja etänä

Kautosen mukaan muutoksella varmistetaan työntekijöiden töiden säilyminen maakunnassa.

— Asiointi tapahtuu nykyään pitkälti verkossa ja etätapaamisin. Meidän työntekijämme pystyvät tasaamaan myös muitten konttorien työmäärää, kertoo Kautonen.

Kautonen toivoo, ettei asiakkaita siirry muutoksen myötä toisiin pankkeihin.

— Jos muutos aiheuttaa asiakkaille haasteita, toivomme että he ottaisivat yhteyttä ja mietittäisiin yhdessä sopivia asiointitapoja, Kautonen kannustaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.