Topi Nättinen oli liekeissä — SaiPa kaatoi mestarisuosikki Tapparan

Mika Strandén

Maalintekijäksi hankittu Ahti Oksanen sai vihdoin tulosta aikaan. Illan anti kaksi maalia ja kaverit onnittelivat.

SaiPa otti todella makean voiton, kun se kaatoi Tapparan Kisapuistossa 3—2 (2—2, 0—0, 1—0). Tamperelaisten nimivahva nippu nosti ne ennen kauden alkua Liigan mestarisuosikiksi numero yksi.

Tappara yritti lopussa kiivaasti tasoitusta ilman maalivahtia, mutta SaiPa ja maalivahti Frans Tuohimaa kestivät rummutuksen.

Tappara näytti marssijärjestyksen alussa ja meni Veli-Matti Vittasmäen maalilla johtoon jo neljän minuutin kohdalla. Puolitoista minuuttia myöhemmin tuli kotijoukkueen tasoitus, kun Ahti Oksanen survoi kiekon Dominik Hrachovinan taakse. Maali oli Oksasen ensimmäinen sekä SaiPassa että liigassa.

Oksanen oli asialla uudestaan kolme minuuttia myöhemmin, kun Topi Nättisen nopea syöttö laidasta toi avoimen maalintekopaikan ketjukaverille. Nättiselle illan toinen syöttöpiste.

Tapparan tasoitus tuli erän lopussa ylivoimalla, kun Mikko Lehtonen laukoi siniviivan alta kiekon ohi Tuohimaan.

Maalittoman toisen erän jälkeen kepeällä jalalla liikkuva Topi Nättinen jatkoi tehoiltaansa ja vei heti kolmannen erän alussa SaiPan johtoon 3—2.

Vesa Salminen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Luetuimmat