Työttömyys vähentynyt Imatran seudulla — Työttömyys on laskussa myös kaikissa muissa Kaakkois-Suomen kunnissa

Tämän vuoden heinäkuussa Imatran seutukunnassa oli 2 228 työtöntä. Viime vuonna vastaava luku oli 2 401.

All over press

Työttömyys vähentyi heinäkuussa myös Imatran seudulla. Kuvituskuva.
Työttömyys vähentyi heinäkuussa myös Imatran seudulla. Kuvituskuva.

Työttömien määrä on vähentynyt Imatran seudulla. Tämän vuoden heinäkuussa Imatran seutukunnassa oli 2 228 työtöntä. Viime vuonna vastaava luku oli 2 401. Työttömiä on tänä vuonna siis 173 henkilöä vähemmän kuin viime vuonna samaan aikaan.

Vuoden 2019 heinäkuussa Imatralla oli 1 668 työtöntä työnhakijaa, mikä on 85 henkilöä vähemmän kuin viime vuonna. Rautjärvellä työttömiä työnhakijoita oli tämän vuoden heinäkuussa 168 verrattuna edellisvuoden heinäkuun 209 työttömään.

Työttömien työnhakijoiden määrä on siis laskenut 41 henkilöllä. Ruokolahdella työttömiä työnhakijoita oli tämän vuoden heinäkuussa 209 henkilöä, eli työttömien työnhakijoiden määrä väheni 15 henkilöllä edellisvuoden vastaavista luvuista.

Työttömien määrä laski heinäkuussa edellisen vuoden vastaavasta ajankohdasta kaikissa Kaakkois-Suomen seutukunnissa. EteläKarjalassa työttömien määrä oli 6 573, mikä on 738 henkilöä vähemmän kuin viime vuoden heinäkuussa. 

Työttömien työnhakijoiden määrä väheni noin 1600 henkilöllä. Eniten työttömien määrä väheni Lappeenrannassa, jossa työttömiä oli tämän vuoden heinäkuussa 503 henkilöä vähemmän kuin viime vuoden heinäkuussa.

Luetuimmat