Vuoksenniskan konttoria vuodenvaihteessa sulkeva Oma säästöpankki suunnittelee listautumisantia ja listautumista Helsingin pörssiin

Listautumisannin tavoitteena on parantaa yhtiön kasvustrategian toteuttamista.

Timo Laitakari

Oma Säästöpankilla on vuodenvaihteen jälkeen yksi konttori Imatrankoskella.
Oma Säästöpankilla on vuodenvaihteen jälkeen yksi konttori Imatrankoskella.

Oma säästöpankki oyj suunnittelee listautumisantia ja osakkeidensa listaamista Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle.

Säästöpankin suunnitellun listautumisannin ja listautumisen tavoitteena on parantaa yhtiön kykyä jatkaa sen kasvustrategian toteuttamista ja parantaa yhtiön taloudellista ja strategista joustavuutta tarjoamalla pääsy osakemarkkinoille, kerrotaan yhtiön tiedotteessa. 

Suunnitellun listautumisannin odotetaan koostuvan osakeannista, jossa Oma säästöpankki laskisi liikkeeseen uusia osakkeita ja jonka yhteydessä eräät osakkeenomistajat voivat myydä osakkeita.

Oma säästöpankki on taseen perusteella mitattuna Suomen suurin säästöpankki. Sillä on 40 konttoria ympäri Suomen. 

Pankin kotipaikka on Lappeenranta. Pankilla on tällä hetkellä konttorit Imatrankoskella ja Vuoksenniskalla. Vuoksenniskan konttori ollaan sulkemassa vuodenvaihteessa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset