IPV hakee kauden ensimmäistä kotivoittoaan, kun Hyvinkää saapuu vierailulle Ukonniemeen — Molempien joukkueiden lukkaritilanne herättää kysymysmerkkejä

IPV:n ja Tahkon alkukausi Superpesiksessä on ollut tuskainen.

Mika Strandén

IPV:llä on takana kaksi tappiollista peliä. Perjantaina imatralaiset kärsivät kotistadionillaan puhtaan tappion Pattijoen Urheilijoille.

Imatran Pallo-Veikot hakee tänään kauden ensimmäistä kotivoittoaan, kun Hyvinkään Tahko vierailee Ukonniemessä.

Molempien joukkueiden alkukausi Superpesiksessä on ollut tuskainen. Imatralla on neljän ottelun jälkeen kaksi sarjapistettä, jotka tulivat toissa viikolla voitolla Alajärvestä. Hyvinkään voittotili on vielä avaamatta, vaikka Tahko väläytteli potentiaaliaan viime tiistaina nappaamalla pisteen Sotkamosta.

Molempien joukkueiden lukkaritilanne on mielenkiintoinen. Hyvinkää hankki Joensuuhun siirtyneen Juha Puhtimäen tilalle Joni Rytkösen, joka syötti kolmessa ensimmäisessä pelissä. Tappiollisessa ottelussa Haminassa lukkariksi vaihtui kuitenkin Atte Brandt. IPV on sen sijaan turvautunut jo kahdesti peräkkäin lukkarin vaihtoon, kun Ville Liukun tilalle on kesken ottelun astellut Joona Sikiö.

Muokattu 22.5. klo 17.12. Korjattu otsikossa ollut virhe.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat