IPV ja Ruokolahden Raju järjestävät lentopallon Mestaruusliigan ottelun Imatran urheilutalolla marraskuussa — Kestomenestyjä VaLePa kohtaa Imatralla Vantaa Ducksin

Ruokolahden Rajun naisten joukkue pelaa tapahtumassa myös oman ottelunsa. VaLePan riveissä pelaa monia entisiä sekä nykyisiä Suomen maajoukkueen pelaajia.

Santeri Tynkkynen

IPV, Ruokolahden Raju ja VaLePa järjestävät yhdessä Mestaruusliigan ottelun Imatralla marraskuussa.
IPV, Ruokolahden Raju ja VaLePa järjestävät yhdessä Mestaruusliigan ottelun Imatralla marraskuussa.

Imatran Pallo-Veikot ja Jani Valkeapää tuovat Imatralle jälleen uudenlaisen tapahtuman, tällä kertaa yhteistyössä Ruokolahden Rajun kanssa.

IPV ja Raju tuovat Imatran urheilutalolle lentopallon Mestaruusliigan ottelun marraskuussa.

Kolmen viimeisimmän kauden tuplamestari ja 2010-luvun kestomenestyjä VaLePa kohtaa 23. marraskuuta Imatran urheilutalolla Mestaruusliigan ottelussa Vantaa Ducksin.

IPV ja Raju ovat tehneet yhteistyötä ja useamman vuoden, ja Mestaruusliigan pelin tuomisesta Imatralle on myös puhuttu jo pari vuotta sitten. Nyt se vihdoin toteutui, kun IPV sai VaLePan lähtemään mukaan tapahtumaan. Joukkueeksi valikoitui VaLePa, koska se on Mestaruusliigan kestomenestyjä.

— Me lähdetään aina kova luu edellä, ja kysytään parasta mukaan. VaLePa on Suomessa ylivoimainen lippulaiva, Valkeapää kertoo taustoista.

Sastamalainen VaLePa on viime vuosina vienyt osan peleistään Tampereelle, joten kotipelin tuominen Imatralle on tavallaan luonnollinen jatkumo sille.

— Olemme erittäin otettuja, että pääsemme tänne pelaamaan, VaLePan toiminnanjohtaja Hanna Arne-Talvitie kertoo.

Arne-Talvitien mukaan tapahtuma on herättänyt paljon mielenkiintoa VaLePan kannattajien keskuudessa. Imatran urheilutalon puitteet näyttävät hänen mukaansa mukaan hyviltä.

— Kävimme äsken katsomassa hallin, ja mitä rakenteita sinne on mahdollista tehdä. Tosi positiivinen vaikutelma jäi, hän kehuu.

VaLePan joukkueessa pelaa kovia nimiä, muun muassa vuoden 2007 EM-kisoissa Suomea edustaneet passari Mikko Esko, yleispelaaja Olli Kunnari sekä hakkuri Mikko Oivanen. Seuranaan heillä on useita nykyisiä maajoukkuepelaajia.

Yhdellä lipulla kaksi peliä

IPV järjestää tapahtuman yhdessä Ruokolahden Rajun kanssa. Rajulla on iso rooli järjestelyissä, koska kyse on lentopallosta, joka on seurassa iso laji.

— Janilla taas on isojen tapahtumien järjestämisestä todella paljon kokemusta, mitä taas meillä ei ole. Todennäköisesti tämän kaltaista tapahtumaa ei olisi kumpikaan voinut järjestää yksin, Ruokolahden Rajun puheenjohtaja Jouko Savolainen toteaa.

Ennen VaLePan ja Ducksin välistä Mestaruusliigan ottelua urheilutalolla nähdään Ruokolahden Rajun naisten 2-sarjan kotiottelu.

— Tämä on tosi iso juttu meille, ja se on hieno asia meidän tytöille päästä pelaamaan tuollaiseen tapahtumaan, Rajun valmentaja Riikka Lehmus toteaa.

Ennen lauantain ottelua VaLePa järjestää perjantaina Ruokolahden liikuntahallissa avoimet harjoitukset. Siellä junioreilla on hieno mahdollisuus päästä pelaamaan yhdessä maajoukkuetason pelaajien kanssa.

Tapahtuman liput tulevat myyntiin maanantaina 26. elokuuta. Tapahtuman molemmat ottelut, sekä naisten että miesten ottelun näkee samalla lipulla.

Lippuja myyvät Ruokolahden Rajun juniorit, Toimentupa sekä IPV:n verkkokauppa. Tapahtumaan voidaan ottaa 1000 katsojaa, joten lippuja on saatavilla rajoitettu määrä.

Juttua täydennetty 21.8. kello 16:57, lisätty kommentteja ja tietoa sekä uusi kuva.

Uusimmat uutiset

Kommentoidut