Tuntuuko kuin harteillasi olisi joskus vasikka? Ruokolahtelainen ammattilaispyöräilijä Jaakko Hänninen näyttää, mitä silloin voi tehdä

Kai Skyttä

Jaakko Hänninen on tallinsa mäkispesialisti ja Suomen maantiepyöräilyn kirkkainta eliittiä. Arkistokuva.
Jaakko Hänninen on tallinsa mäkispesialisti ja Suomen maantiepyöräilyn kirkkainta eliittiä. Arkistokuva.

Jaakko Hänninen on paitsi kivikova kansainvälisen tason maantiepyöräilijä myös lupsakka maatilan kasvatti Ruokolahden Äitsaaresta.

Ammattilaispyöräilijöiden kausi on muun urheilun tavoin toistaiseksi keskeytetty, mutta huippu-urheilijat pyrkivät pitämään kunnostaan huolta tahoillaan kuka mitenkin.

Hänninen julkaisi Twitter-tilillään perjantaina videon omasta treenihetkestään hieman tavanomaisesta poikkeavan harjoituskaverin kanssa. Ranskalaisen AG2R La Mondiale -tallin edustaja otti vasikan kyytiin ja jumppasi tovin jalkoja.

Voit katsoa videon tästä linkistä, jos et näe sitä yltä.

Hännisen kausi pysähtyi kuin seinään helmikuun lopussa. Osakilpailu Arabiemiraateissa lopetettiin viidennen etapin jälkeen, kun kahdella kilpailussa mukana olleen tiimin henkilökunnan jäsenellä todettiin koronavirustartunta.

Kauden avauskisassaan Tour de la Provencessa ruokolahtelainen auttoi tallinsa kahdeksanneksi ja oli itse henkilökohtaisissa kokonaistuloksissa 34:s ja nuorten sarjassa 12:s.

Arabiemiraateissa Hännisen vastaavat sijat kisan keskeytyshetkellä olivat 25:s ja kuudes.

Luetuimmat

Kommentoidut