Lappeenranta ostaa väistötilaa urheiluseuroille Imatran Ukonniemi-areenasta sekä Skinnarilan yksityisestä jalkapallohallista

Lappeenrannan kaupunki ostaa Ukonniemi-areenasta yhdeksän tuntia sekä tekonurmikentältä että yleisurheilualueelta 13 800 eurolla.

Kai Skyttä

Ukonniemi-areenan lisäksi Lappeenrannan kaupunki ostaa 5 040 eurolla vuoroja kuvan Skinnarilan hallista.
Ukonniemi-areenan lisäksi Lappeenrannan kaupunki ostaa 5 040 eurolla vuoroja kuvan Skinnarilan hallista.

Lappeenrannan kaupunki ostaa syksyksi käyttöaikaa Imatran kaupungin omistamasta Ukonniemi-areenasta ja yksityisestä Skinnarilan jalkapallohallista.

Vuoro-ostot on korvamerkitty helpottamaan pesäpalloseura Pesä Ysien ja yleisurheiluseura Lappeenrannan Urheilu-Miesten tilapulaa urheilutalon palloiluhallin ja yleisurheilutilan sekä Kesämäen koulun peruskorjauksen aikana.

Remonttien heijastusvaikutuksena muun muassa Pesä Ysien talviharjoitustilanaan käyttämä Kourulan palloiluhalli on tavanomaista ruuhkaisempi.

Lappeenrannan kaupungin ainoa yleisurheilun talviharjoitustila on urheilutalolla ja peruskorjauksen aikana poissa käytöstä. Ukonniemi-areenassa on yleisurheilun suorituspaikkoja täysimittaisen tekonurmikentän lisäksi.

Lappeenrannan kaupunki ostaa Ukonniemi-areenasta yhdeksän tuntia sekä tekonurmikentältä että yleisurheilualueelta 13 800 eurolla. Skinnarilan jalkapallohallista Lappeenrannan kaupunki ostaa kuusi viikkotuntia 5 040 eurolla. Hinnat ovat arvonlisäverottomia.

Ostetut vuorot ovat käytössä 28. lokakuuta—8. joulukuuta, jolloin urheilutalon peruskorjauksen toisen vaiheen on määrä valmistua.

Samaan tapaan Lappeenrannan kaupunki osti lisävuoroja urheilutalon väistötilaksi Huhtiniemen yksityisestä salibandyhallista ja liikuntakeskuksesta salibandylle ja sulkapallolle yhteensä 36 500 eurolla (+alv).

Huhtiniemen lisävuorot ovat olleet seurojen käytössä kesäkuun alusta asti ja päättyvät niin ikään 8. joulukuuta.

Luetuimmat