Maalihanat olivat vain aluksi tippa-asennolla Troopersin kotipelissä

Salibandyn miesten 2. divisioonan kotiottelu esitteli torstaina tarkan pelin joukkueina Imatran urheilutalolla kotijoukkue Troopersin ja vieraaksi saapuneen PoNoVon kakkosjoukkueen.

Tarkkaa puolustamista kesti kuitenkin vain ottelun puoliväliin saakka. Sitten alkoi hulabaloo, joka päättyi kotijoukkueen voittoon 10—5 (0—1, 3—2, 7—2).


PoNoVo meni avauserässä erän ainoalla maalilla johtoon, Troopers tasoitti Harri Vertasen maalilla toisen erän alussa.

Maalihana avautui

toisessa erässä

Maalihanaa kierrettiin sitten auki ja lähes sepposen selälleen toisen erän puolivälin jälkeen. Molemmat joukkueet tekivät erän loppupuoliskolla kaksi maalia. Troopersista onnistuivat Marko Nuora ja Veli-Matti Arponen.
Troopersin kapteeni Janne Stenberg vei Troopersin johtoon (4—3) kolmannen erän alussa ja heti perään PoNoVo tarjosi voitonavaimia avokädellä kahden perättäisen jäähyn muodossa. Tarjous oli hyvä, mutta ei vielä riittävä. PoNoVo tuli kohtaa jäähyjensä jälkeen tasoihin.
Vieraiden Sami Torvi lähti pian tasoituksen jälkeen vuorostaan jäähypenkille ja nyt tarjottu ylivoima kelpasi kotijoukkueellekin Janne Stenbergin iskettyä illan toisensa.

Viimeisen minuutin

raju rynnistys


Troopersin Harri Vertanen otti vielä 2+2 minuuttia ja vieraat pääsivät hakemaan ylivoimalla tasoitusta. Haku päättyi nolosti, kun Mikko Lonka iski alivoimalla Troopersin kahden maalin johtoon ja heti perään Marko Nuora lisäsi vieraiden tuskaa lisämaalilla.
Vieraat ehtivät vielä kaventaa kertaalleen eron kahteen maaliin, mutta viimeinen sana oli jäähyltä pois päässeeltä Harri Vertaselta joka iski tyhjiin  8—5. Veli-Matti Arponenkin ehti viimeisillä hetkillä osua toistamiseen ja Teemu Kantokivi iski vielä yhdeksän sekuntia ennen täyttä aikaa vihdoin ja viimein loppulukemat 10—5. PoNovon pelaajat etsivät tyhjin katsein ulos pääsyä pelisalista.
Torstain ottelun alun tarkka peli muuttui ottelun jälkipuoliskolla melkoiseksi hurlumhei-säbäksi. Kotijoukkue teki päätöserässä kivat seitsemän maalia. Voitollaan Troopers vahvisti asemiaan sarjan keskikastissa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset