Ketterän elokuussa isännöimää turnausta tähdittää KHL-joukkue Jokerit – Seura kohtaa Liiga-joukkueita ensi kertaa kuuden vuoden tauon jälkeen

Vuodesta 2015 järjestetyssä turnauksessa nähdään Ketterän ja Jokerien lisäksi Jukurit, KooKoo ja Ässät.

Jarmo Hämäläinen

Ketterän elokuussa isännöimää turnausta tähdittää KHL-joukkue Jokerit – Seura kohtaa Liiga-joukkueita ensi kertaa kuuden vuoden tauon jälkeen

Ketterä on julkaissut Bauer Games -turnauksessaan elokuussa pelaavat joukkueet. Aiemmista vuosista poiketen SaiPa ei ole osallistujien joukossa.

Turnaukseen osallistuvat KHL-joukkue Jokerit sekä Liiga-joukkueet KooKoo, Jukurit ja Ässät. KooKoo ja Ässät pelaavat kumpikin vain yhden ottelun turnauksessa.

Jokereille Ketterän järjestämä turnaus on ensimmäinen kerta sitten syksyn 2014, kun helsinkiläinen KHL-seura kohtaa Liiga-joukkueen. Jokerien vastustajina turnauksessa ovat torstaina kello 19.30 Jukurit sekä perjantaina klo 19.30 Ässät.

Ketterä kohtaa turnauksen avausottelussa torstaina 20.8. KooKoon kello 17. Perjantaina 21.8. Ketterä kohtaa Jukurit niin ikään klo 17 alkavassa ottelussa.

– Liiga-joukkueiden ja Jokereiden välisiä kohtaamisia ei ole nähty vuosiin, ja niitä on odotettu. Hienoa, että nämä ottelut nähdään nyt Imatralla, kommentoi Ketterän urheilujohtaja Turkka Partanen seuran tiedotteessa.

Turnauksen kaikki neljä ottelua lähetetään suorina ja selostettuina lähetyksinä, selviää tiedotteesta.

Uusimmat uutiset