Imatran Palloseuran viime kausien kulmakivipelaajat lähtevät nostamaan RPS Lionsia jalkapallon Neloseen

Ilkka Tahkokallio, Paavo Ahola, Roope Keronen, Sauli Hanski ja Iiro Härkönen pelaavat ensi kaudella Ruokolahden Palloseurassa.

Joonas Tapaninen

RPS:n puheenjohtaja ja valmentaja Tero Kosonen on tyytyväinen uusiin vahvistuksiin. Arkistokuva.
RPS:n puheenjohtaja ja valmentaja Tero Kosonen on tyytyväinen uusiin vahvistuksiin. Arkistokuva.

Jalkapallon Vitosessa pelaava RPS Lions vahvistuu Imatran Palloseurasta tutuilla pelimiehillä.

Ruokolahtelaisseuraa edustavat viime kaudella kahta sarjatasoa korkeammalla Kolmosessa pelanneet Ilkka Tahkokallio, Paavo Ahola, Roope Keronen ja Sauli Hanski. Joukkueeseen liittyy myös IPS:n entinen kapteeni Iiro Härkönen, joka ei pelannut viime kaudella missään joukkueessa.

RPS:n valmentaja Tero Kosonen kertoo, että estettä Neloseen nousulle ei ole, jos paikka pelaamalla lunastetaan.

— Sarjassa on kuitenkin monta uutta joukkuetta, joten helppoa se ei varmasti tule olemaan. Toki nämä uudet nimet ovat pelillisestikin selkeitä vahvistuksia, ja myös kentän ulkopuolella loistavia jätkiä, Kosonen kertoo.

Muutaman viime kesän pelaajan tilanne on vielä auki.

— Vaihtuvuutta on normaalia enemmän, vähän jopa pakosta tullut, kun nuoret miehet ovat armeijassa ja muutamalla vanhemmalla pelimiehellä sellaisia vaivoja, että ensi kesän pelit taitavat valitettavasti tulla liian aikaisin vastaan.

RPS Lions osallistuu kevään aikana jalkapallon Regions Cupiin, jonka ensimmäinen kierros pelataan Aviasport-areenalla sunnuntaina 24.3. kello 14.30. Vastassa on Nelosessa pelaava Kotajärven Pallo.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut