SK Vuoksen kasvatti Eetu Korhonen suunnisti kultaa nuorten SM-viestissä, imatralaislähtöinen Lauri Nenonen mukana viestin pääsarjan neloseksi sijoittuneessa Kalevan Rastin joukkueessa

Korhonen on ollut SM-vauhdissa koko syksyn.

Maija Pajari

Eetu Korhonen (vas.), Akseli Virtanen ja Aaro Ojala voittivat 18-vuotiaiden viestisuunnistuksen SM-kultaa Pöytyällä sunnuntaina.
Eetu Korhonen (vas.), Akseli Virtanen ja Aaro Ojala voittivat 18-vuotiaiden viestisuunnistuksen SM-kultaa Pöytyällä sunnuntaina.

Korvenkyläläinen Eetu Korhonen oli mukana Suomen mestaruuden voittaneessa Kouvolan Suunnistajien joukkueessa sunnuntaina Pöytyällä. Korhosen joukkue oli nopein 18-vuotiaiden miesten sarjassa. Korhosen lisäksi joukkueessa suunnistivat Aaro Ojala ja Akseli Virtanen.

Korhonen on suunnistanut koko syksyn ajan ikäluokkansa kärjen tuntumassa. Lauantaina SM-sprintissä Salossa Korhonen oli viides. Edellisviikonloppuna pitkän matkan SM-kisoissa sijoitus oli 11. ja elokuun lopussa SM-keskimatkalla 7.

Sunnuntain SM-viesteissä imatralaisväriä oli myös miesten pääsarjassa neljänneksi suunnistaneessa Kalevan Rastin joukkueessa, jonka toisella osuudella oli niinikään SK Vuoksen kasvatti Lauri Nenonen. Nenosen ohella joukkueeseen kuuluivat Arturs Paulins, Santeri Silvennoinen ja Miika Kirmula.

Miesten pääsarjan Suomen mestaruuden sunnuntain viesteissä voitti Tampereen Pyrintö ja naisten Angelniemen Ankkuri.

Luetuimmat