IPV taipui Pattijoelle, kuorma näkyi vauhdin puutteena — "Hävisimme jalalla pesäkilpailuissa"

Kai Skyttä

Jere Dahlströmillä on valtava merkitys IPV:n sisäpelille. Arkistokuva.
Jere Dahlströmillä on valtava merkitys IPV:n sisäpelille. Arkistokuva.

Pattijoen Urheilijoiden ja Imatran Pallo-Veikkojen välinen kamppailu sunnuntai-iltana Raahessa oli alusta loppuun asti jännittävää taistelua. Molemmat jaksot edettiin suurin piirtein saman kaavan mukaan. PattU hallitsi, ja Imatra kipusi takaa iholle.

Lopulta kotijoukkue oli vain toisella jaksolla juoksun verran parempi lukemin 1—0 (4—4, 7—6). Ottelu olisi voinut kääntyä toisinkin päin, sillä Imatra voitti kolmostilanteet 19—18.

— Voitto lämmittää ja se, että kaveri jäi nollille. Tämä kelpaa meille oikein hyvin, PattU:n pelinjohtaja Jussi Haapakoski totesi.

Avausjakson toisessa vuoroparissa Pattijoen Topi Kosonen sivautti bravuurilyöntinsa eli kakkosrajaleikkurin, jolla syntyi kunnari ja kaksi tavallista juoksua. Pitkään näytti siltä, että PattU vie jaksovoiton puhtaasti, mutta toisin kävi.

Imatran Jere Dahlström teki sen, minkä oli tehtäväkseen saanut ja löi kolmannessa ja neljännessä vuorossa yhteensä kolme juoksua.

Jakson tasoituksen sinetöi nuori Nino Muuruvirta välilyönnillään.

— Hävisimme jalalla pesäkilpailuissa. Meillä on ollut rankka viikonloppu ja olemme olleet reissussa perjantaista lähtien. Sen sijaan kaveri oli saanut huilata viikon. Kaikki oli todella pienestä kiinni, IPV:n pelinjohtaja Jyrki Valle sanoi pettyneenä.

Myös toinen jakso alkoi kotijoukkueen Pattijoen Urheilijoiden komennossa. Se johti jo kahden vuoroparin jälkeen turvallisen tuntuisesti jo 6—0, mutta lähes puolet Imatran tämän kauden juoksuista lyöneen Dahlströmin kakkosrajan puhkaisu toi kaksi kavennusjuoksua.

Neljännessä vuoroparissa Konsta Kurikan kakkospuolen kulmalyönti toi Imatran juoksun päähän.

— Annoimme ulkopelissä lahjoja ja toinen jakso oli meiltä arkaa pelaamista. Loppukiri alkoi liian myöhään, Valle totesi.

Valle nosti esiin viiden juoksun lyöneen Dahlströmin lisäksi kärkietenijä Teemu Nurmion, joka onnistui kentällemenoissaan sekä Juuso Latun, joka toi kaikkiaan kolme juoksua.

Luetuimmat

Kommentoidut