IPV:llä on edessä tärkeät ottelut: perjantaina joukkue matkaa Sotkamoon, sunnuntaina IPV:n juhlaotteluun vieraaksi saapuu Kempele – Juhlaottelussa IPV:n kunniagalleriaan nimetään kaksi uutta jäsentä

Superpesiksen runkosarjaa on jäljellä IPV:n osalta viisi ottelua. Sotkamon ja Kempeeleen lisäksi se kohtaa vielä Joensuun kahdesti sekä Kiteen kertaalleen.

Santeri Tynkkynen

IPV:n jokeri Juho Toivola löi keskiviikon Raahe-ottelussa neljä tärkeää juoksua.
IPV:n jokeri Juho Toivola löi keskiviikon Raahe-ottelussa neljä tärkeää juoksua.

Imatran Pallo-Veikot taisteli keskiviikkona kotiyleisön edessä tuiki tärkeän voiton pudotuspelipaikan kannalta. Kahden pisteen myötä pudotuspelihaave elää yhä, kun IPV:llä on matkaa pudotuspeliviivaan kolme pistettä.

Perjantaina IPV matkustaa Sotkamoon Jymyn vieraaksi, kun samaan aikaan viimeisistä pudotuspelipaikoista pelaava Kempele kohtaa hallitsevan mestariin Joensuun, Koskenkorva kohtaa tämän kauden mestarisuosikkeihin kuuluvan Kouvolan ja Raahe pelaa kotonaan Seinäjokea vastaan.

Pudotuspelipaikoista taisteleville joukkueille ei perjantailta voi povata hirveästi pisteitä, sen sijaan sunnuntaina pelataan taas elintärkeistä pisteistä.

IPV kohtaa tuolloin kauden toistaiseksi tärkeimmässä ottelussa samoista sijoituksista taistelevan Petri Pulliaisen johtaman Kempeleen Kirin Ukonniemessä.

Superpesiksen runkosarjaa on jäljellä IPV:n osalta viisi ottelua. Sotkamon ja Kempeeleen lisäksi se kohtaa vielä Joensuun kahdesti sekä Kiteen kertaalleen

IPV:n kunniagalleria saa kaksi uutta jäsentä

Sunnuntain ottelu on samalla IPV:n 65-vuotisjuhlaottelu. Juhlaottelussa IPV:n kunniagalleriaan nimetään kaksi uutta jäsentä.

Kunniagalleriaan nimettiin vuonna 2015 ensimmäisinä ansioituneina Sulo Lipsanen, Lauri Oinonen ja Ilpo Kytösalmi. Vuonna 2018 galleriaan nimettiin Olavi Sintonen ja Rauli Rapo.

Tapahtumassa tarjolla on pesäpallon lisäksi tekemistä myös pelaamisesta kiinnostuneille, sillä IPV ja Trailblazers pystyttää Ukonniemeen pelipisteen, jossa tarjolla on yksi vastaan yksi otteluita Rocket League -nimisessä pelissä.

Lisäksi tapahtumapisteellä etsitään Imatran kovinta osujaa Osu! -pelissä.

Sarjataulukko

Tilanne pudotuspeliviivan tuntumassa (Tilanne 20.8. ennen illan kierrosta)

6. Seinäjoki 18 ottelua ja 25 pistettä

7. Hyvinkää 19 ott, 24 pts

8. Kempele 19 ott, 23 pts

----------------------------------------------------------------------

9. Koskenkorva 19 ott, 22 pts

10. Raahe 19 ott, 21 pts

11. IPV 19 ott, 20 pts

12. Kankaanpää 20 ott, 17 pts

Luetuimmat