Konkarinimi Jukka Mäkinen IPV:n kakkospelinjohtajaksi

Jukka Mäkinen on toiminut Kouvolan Pallonlyöjien kakkospelinjohtajana kausina 2014-2018. Pelaajaurallaan Mäkinen edusti IPV:tä kaudella 2003.

Heli Blåfield

Jukka Mäkinen on IPV:n uusi kakkospelinjohtaja. Hänest muistetaan myös Lappeenrannan Pesä Ysien naisten pelinjohtajana. Arkistokuva.
Jukka Mäkinen on IPV:n uusi kakkospelinjohtaja. Hänest muistetaan myös Lappeenrannan Pesä Ysien naisten pelinjohtajana. Arkistokuva.

Imatran Pallo-Veikot on nimennyt kakkospelinjohtajakseen Jukka Mäkisen, seura tiedottaa. Alajärveltä lähtöisin oleva Mäkinen on toiminut Kouvolan Pallonlyöjien kakkospelinjohtajana kausina 2014-2018.

Mäkinen muistetaan myös Lappeenrannan Pesä Ysien naisten pelinjohtajana. Hän on toiminut lisäksi Kymi-Pesiksen ja Kouvolan Pallonlyöjien naisten pelinjohtajana Ykköspesiksessä.

Pelaajaurallaan Mäkinen pelasi Superpesiksessä yli 200 ottelua seuroinaan Alajärvi, Juva, Kouvola ja Imatra. IPV:tä Mäkinen edusti kaudella 2003.

Mäkinen kommentoi tiedotteessa liittyvänsä Pallo-Veikkojen pelinjohtoon avoimin mielin.

– Perustyö on tehty ja nyt hallipelien käynnistymisen myötä alkaa työn jalostaminen ja viilaus. Pyrin auttamaan siinä missä apua tarvitaan. Odotukset uuteen kauteen ovat korkealla. Joukkue on mielenkiintoinen, on saatu hyviä vahvistuksia ja esimerkiksi Tuomas Jussila on valtakunnan ehdotonta eliittiä.

IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää on tyytyväinen siitä, että kokenut Mäkinen liittyy seuran riveihin.

– Tunnen ”Mehun” pitkältä ajalta, pelasimme aikoinaan Juvalla yhdessä. Hän on viime kaudet ollut KPL:ssä menestyneen joukkueen kakkospelinjohtajana. Mäkinen on pohjalainen, joka ei anna tuumaakaan periksi. Hän sopii persoonana ja osaajana hyvin IPV:n joukkueeseen, Valkeapää sanoo.

IPV aloittaa hallikauden perjantaina 24. tammikuuta kello 20.00 Ukonniemi Areenalla. Vastustajaksi harjoitusotteluun saapuu KPL. Sunnuntaina 26. tammikuutta kello 13.45 vastaan asettuu Hyvinkään Tahko.

Luetuimmat