Ketterä vahvisti rivejään puolustajajärkäleellä Joensuusta sekä päävalmentaja Matias Lehtosen vanhalla tutulla, Valtteri Lipiäinen ja Sebastian Sjöholm tekivät puolestaan jatkosopimukset

Tuoreiden sopimusten myötä Ketterällä on koossa yhteensä 20 pelaajasopimusta ensi kaudeksi.

AOP/Matti Raivio

Jokipojista Ketterään saapuva puolustaja Joel Olkkonen on Hyvinkään Jää-Ahmojen kasvatti, joka on edustanut myös tuoretta Suomen mestaria HPK:ta, ei tosin tällä kaudella.
Jokipojista Ketterään saapuva puolustaja Joel Olkkonen on Hyvinkään Jää-Ahmojen kasvatti, joka on edustanut myös tuoretta Suomen mestaria HPK:ta, ei tosin tällä kaudella.

Ketterä on solminut neljä uutta pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Uusina pelaajina Imatralle saapuvat puolustaja Joel Olkkonen Jokipojista ja hyökkääjä Arttu Rämö Peliitoista.

Hyökkääjät Valtteri Lipiäinen ja Sebastian Sjöholm ovat puolestaan tehneet jatkosopimukset Ketterän kanssa.

Mestiksen kärkipuolustajiin kuuluva Olkkonen, 26, on pelannut jääkiekon toisella sarjatasolla yhteensä 150 ottelua ja kerännyt niissä tehopisteet 24+57=81. Pudotuspeliotteluja on kertynyt 26 tehoin 1+9.

Oikealta laukova ja puolustajan raamit omaava Olkkonen (190 cm / 94 kg) on pelannut urallaan myös viisi liigaottelua HPK:ssa.

Rämö, 22, on Lahden Pelicansin kasvatti, joka pelasi päättyneellä kaudella kaudella Mestistä Heinolan Peliitoissa. Runkosarjassa hän keräsi 36 ottelussa tehot 6+10=16, kolmessa karsintaottelussa syntyi yksi maali.

Rämö on Ketterän päävalmentaja Matias Lehtoselle tuttu pelaaja, sillä hän on aiemmin pelannut nuorten Mestistä Lehtosen tuolloin valmentamassa Vierumäki Unitedissa.

Lipiäinen, 21, oli päättyneellä kaudella Ketterän viidenneksi paras pistemies runkosarjassa. Pudotuspeleissä SaiPa-kasvatti pelasi 13 ottelua tehopistein 7+8=15 ja oli Ketterän kolmanneksi paras pistemies.

Sjöholm, 22, on Ketterän oma kasvatti, joka ensimmäisellä Mestis-kaudellaan pelasi runkosarjassa 46 ottelua tehoin 1+9=10. Pudotuspelien 14 ottelua toivat tehopisteet 1+2=3.

Nyt julkaistujen sopimusten myötä Ketterällä on koossa yhteensä 20 pelaajasopimusta kaudelle 2019—20.

Ketterän sopimukset

Maalivahti: Samuli Tervo.

Puolustajat: Santeri Airola, Saku Forsblom, Marlo Koponen, Jarno Lippojoki, Joel Olkkonen, Samuli Tanhua.

Hyökkääjät: Mikko Haaparanta, Jesse Hallikas, Rasmus Hämäläinen, Henry Karjalainen, Aku Kestilä, Valtteri Lipiäinen, Roope Mäkitalo, Valtteri Niemi, Nicklas Nousiainen, Dan Nybondas, Arttu Rämö, Sebastian Sjöholm, Jesse Viskari.

Luetuimmat