Rockmotorsportin sivuvaunutiimi Timo Kallio ja Jere Nuppola johtaa SM-sarjaa kahden osakilpailun jälkeen — IMK:n Jumppanen ja Rahkonen neljäntenä

Kausi jatkuu 13.—14.heinäkuuta Pärnussa. Kallio/Nuppola -kaksikon johto on tällä hetkellä 10 pistettä.

Jari Kontiokorpi

Timo Kallio ja Jere Nuppola ajoivat myös Imatran ajoissa, jossa tuloksena oli toinen sija.
Timo Kallio ja Jere Nuppola ajoivat myös Imatran ajoissa, jossa tuloksena oli toinen sija.

Imatralainen Rockmotorsport Avant Rent-sivuvaunutiimi Timo Kallio ja Jere Nuppola pitää hallussaan SM-sarjan johtopaikkaa sivuvaunuluokassa kahden osakilpailun jälkeen.

Kaksikko avasi kauden Motoparkissa kesäkuun alussa kahdella osakilpailulla. Kallio ja Nuppola sijoittuivat molemmissa osakilpailuissa kolmanneksi.

Jälkimmäisessä kilpailussa jarruongelmat piinasivat tiimiä, mutta siitä huolimatta kaksikko onnistui ajamaan maaliin kolmantena.

Motoparkin osakilpailussa mukana oli myös IMK:n kaksikko Ari Jumppanen/Jari-Pekka Rahkonen, joka sijoittui ensimmäisessä kilpailussa kuudenneksi, ja toisessa kilpailussa kymmenenneksi.

Kemorassa voitto ja kakkossija

SM-sarjan toisessa osakilpailussa Kemorassa viime viikonloppuna Rockmotorsportin tiimillä oli harjoituksissa ja aika-ajoissa ongelmia, kun etupyörä irtosi kesken ajamisen.

Pyörä saatiin kuntoon kilpailuita varten, ja tulos oli lopulta erinomainen. Ensimmäisessä kilpailussa Kemorassa Kallio/Nuppola -kaksikko ajoi ruutulipulle toisena, sunnuntain osakilpailusta irtosi puolestaan voitto.

Kallio/Nuppola -kaksikon kovimmat haastajat, Tero Manninen/Joni Manninen joutuivat keskeyttämään toisen kilpailun.

IMK:n Ari Jumppanen/Jari-Pekka Rahkonen kaksikko ajoi ensimmäisessä kilpailussa kuudenneksi, toisessa sijoitus parani pykälällä.

Imatran ajoissa kakkossija

SM-kilpailuiden lisäksi Kallio/Nuppola -kaksikko osallistui myös Imatran ajoihin, jossa he sijoittuivat toiseksi.

Kaksikko johti Imatran ajojen kilpailua pitkään, mutta väärän rengasvalinnan vuoksi viisinkertainen maailmanmestari Pekka Päivärinta ohitti kyytiläisensä Jussi Veräväisen kanssa Rockmotorsportin kaksikon.

Kallio ja Nuppola aikovat ajaa syksyllä vielä IDM-sarjan osakilpailuista Hollannin Assenin kilpailun, sekä mahdollisesti myös Hockenheimin osakilpailun.

Sarja jatkuu Pärnussa

SM-sarjan kilpailukausi jatkuu 13.—14.heinäkuuta Pärnun Auto24ring -radalla ajettavalla SM-sarjan kolmannella osakilpailulla.

SM-sarjassa ajetaan yhteensä viisi osakilpailua, jossa jokaisessa kaksi kilpailulähtöä. Molemmista kilpailuista jaetaan SM-pisteet.

Pärnun jälkeen kalenterissa on vielä Alastaron sekä Motoparkin osakilpailut.

Kallio/Nuppola -kaksikko johtaa SM-sarjaa tällä hetkellä, kun heillä on kerättynä 85 pistettä. Takana Tero Manninen/Joni Manninen -kaksikko kyttää 10 pisteen päässä.

Jumppanen/Rahkonen -kaksikko on SM-pisteissä neljäntenä. Heillä on kerättynä on 49 pistettä.

Juttua muokattu 2.7. klo 18.41: Korjattu kuvaajan nimi