Imatran seudun esteratsastajille menestystä Savonlinnassa: Viivi Ikonen voitti metrin estekorkeuden, Hanna Luhas ratsasti toiseksi ja Miila Mättölä täydensi kolmoisvoiton

Paikalliset ratsukot tehtailivat useita palkintosijoja viikonloppuna Savonlinnassa Opera Games -esteratsastuskilpailuissa.

Alma Partanen

Ruokolahtelainen Viivi Ikonen ja Ein Valtter ratsastivat kauden avauskilpailussaan voittoon.
Ruokolahtelainen Viivi Ikonen ja Ein Valtter ratsastivat kauden avauskilpailussaan voittoon.

Savonlinnan perinteikkäissä Opera Games -esteratsastuskilpailuissa nähtiin monissa lähdöissä paikallista väriä voittajaseremonioissa.

Kolmipäiväisen kilpailu-urakan ensimmäisenä päivänä 17-vuotias ruokolahtelainen Viivi Ikonen ja Ein Valtter voittivat metrin estekorkeudella käydyn luokan.

Luokka oli Imatran alueen ratsastajien hallinnassa, sillä toiseksi ratsastivat imatralainen Hanna Luhas ja Cappuchino ja kolmoisvoiton täydensi Suomeen keväällä palannut Miila Mättölä ja Reventon M. Luokkaan osallistui yhteensä 14 ratsukkoa.

Imatralainen Helmi-Ilona Hallikas ja Magot-poni ratsastivat 80 senttimetrin luokassa puhtaan radan siivittämänä kilpailun toiselle sijalle. Rautjärveläinen Viivi Rita ja Mimona sijoittuivat viidenneksi neljän virhepisteen saattelemana.

Luokkaan osallistuivat myös imatralainen Aada Partanen ja Einolan Myräkkä sekä Viivi Rita ja Kaspar, joiden molempien kohtaloksi koitui hylkäys.

90 senttimetrin luokassa Viivi Ikonen ja Ein Valtter sijoittuivat puhtaalla radalla kolmanneksi. Lauantain kilpailuissa nähtiin kaksi sijoittunutta, kun 80 senttimetrin luokassa Rita ja Mimona ratsastivat toiseksi ja metrin luokassa imatralainen Ronja Leppälä ja Darness viidenneksi.

Kilpailuissa mukana olivat myös Imatran alueelta Sini Mansikka ja David Cassidy.

Uusimmat uutiset