Imatran Voiman murskaava tahti jatkui kotikentällä — Jasu Lind herkutteli hattutempun

Voima on iskenyt kahdessa ensimmäisessä pelissään yhteensä 28 osumaa.

Joonas Tapaninen

Jasu Lind on aloittanut kautensa komeasti. Kahden ottelun jälkeen hänen tehopistesaldonsa on 7+1.
Jasu Lind on aloittanut kautensa komeasti. Kahden ottelun jälkeen hänen tehopistesaldonsa on 7+1.

Imatran Voiman kausi on salibandyn 2. divisioonassa on käynnistynyt kahdella voitolla. Torstaina pelatussa kauden ensimmäisessä kotiottelussa Voima murjoi taululle lukemat 12—4, kun vieraana oli sarjanousija Löysätempo.

Kauden ensimmäisessä ottelussa viime lauantaina Voima oli vielä murskaavampi voitettuaan Kosken Dynamon vierasmaalein 16—4. Kahteen otteluun imatralaiset ovat siis tehtailleet jo huimat 28 maalia.

Torstain ottelu oli käytännössä ohi toisen erän jälkeen Voiman johtaessa 10—2.
Kotijoukkueessa oli kaksi hattutempun iskenyttä pelimiestä, Jasu Lind ja Jesse Kotiranta, jotka pelasivat Voiman kakkoskentässä yhdessä Miro Veijalaisen (0+3) kanssa. Kolmikon panosta täydensi puolustuksessa Tapio Kinnunen (1+2).

Muita onnistujia olivat Joona Parviainen (1+2), Jerry Rautio (2+0), Sauli Luukkonen (1+1), Mika Hietamäki (1+1) ja Petteri Sorjonen (0+1).

Vieraiden maalit merkittiin Jussi-Pekka Sinkolle, Simo Viroselle, Eemeli Leikkaalle ja Kai Kellmanille. Löysätempo aloitti kautensa voitolla SB Heinolasta.

Voima pelaa seuraavan ottelunsa ensi viikon torstaina kotonaan Susia vastaan. Imatralaisjoukkueista on seuraavana pelivuorossa Troopers, joka kohtaa sunnuntaina kotonaan Klubin.

Luetuimmat