SaiPa tyrmäsi jatkoajalla Liigan kuumimman joukkueen – Topi Piipponen lähetti KooKoon kotimatkalle tappio niskassaan

Niclas Westerholm torjui taas nollapelin SaiPan maalilla.

Mika Strandén

Topi Piipponen oli lopulta illan sankari ja ratkaisi jatkoajalla Veeti Vainion passista. Ilta tarjosi Kisapuiston yleisölle täyden kattauksen kaksinkamppailuja.
Topi Piipponen oli lopulta illan sankari ja ratkaisi jatkoajalla Veeti Vainion passista. Ilta tarjosi Kisapuiston yleisölle täyden kattauksen kaksinkamppailuja.

SaiPan laituri Topi Piipponen tyrmäsi Liigan kuntopuntarin kärkijoukkueen KooKoon jatkoajalla. Muita maaleja ei koko ottelussa nähty.

Kouvolalaiset ovat esiintyneet läpi kauden vahvasti, mutta Kisapuistossa SaiPa tarjosi miehekkään vastuksen ja oli lopulta kotiyleisöä sytyttävästi parempi.

Westerholm vireessä taas

Avauserän alkupuolella sekä KooKoon Kim Strömberg että Joonas Oden pääsivät läpi ja testaamaan Niclas Westerholmin torjuntavirettä. Vahvasti viime peleissä esiintynyt SaiPan maalivahti hoiti hienosti yritykset.

SaiPan esitys avauserässä oli kokonaisuudessaan varsin vahva, vaikka Liigan tammikuun pelaajaksi vastikään valittua maalivahti Henrik Haukelandia se ei pystynytkään yllättämään.

Kovaa kamppailua

Toisessa erässä KooKoo lisäsi painetta korkealla karvauksellaan, mutta SaiPa puolusti onnistuneesti keskustasta suurimman osan parhaista paikoista pois. Loput hoiti tyylikkäästi Westerholm.

Erän viimeiset kymmenet sekunnit SaiPa sai pelata ylivoimalla ja sai pyörityksen aikaan, mutta ei johto-osumaa.

Kova kamppailu väritti myös ottelun toista erää.

Maalit tiukassa

Päätöserä lähti kulkemaan edellisten erien tapaan. KooKoo puristi SaiPan ahtaalle, mutta erän edetessä keltapaidat saivat paremmin ja paremmin käännettyä peliä kouvolalaisten päätyyn.

Varsinaisella peliajalla kumpikaan ei lopulta ratkaisua pystynyt saamaan aikaan.

Luetuimmat

Kommentoidut