RPS Lions nappasi harjoituspelissä yllätysvoiton sarjaporrasta ylempänä pelaavasta IPS:stä – "Tämä oli hyvä kenraaliharjoitus"

IPS:n päävalmentaja Stanislav Yurgelevich oli tappiosta huolimatta tyytyväinen IPS:n esitykseen. Molempien joukkueiden sarjakaudet alkavat ensi viikolla.

Joonas Tapaninen

IPS:n kokoonpano koostui pääasiassa 16-17-vuotiaista junioreista, kun taas RPS:n kokoonpanossa oli kokeneita konkareita. Arkistokuva.
IPS:n kokoonpano koostui pääasiassa 16-17-vuotiaista junioreista, kun taas RPS:n kokoonpanossa oli kokeneita konkareita. Arkistokuva.

Tulevalla kaudella Kaakon Kolmosessa pelaava Imatran Palloseura kärsi kauden ensimmäisessä harjoituspelissä tappion sarjaporrasta alempana pelaavalle ruokolahtelaiselle RPS Lionsille.

RPS voitti kauden ainoan harjoituspelin keskiviikkoiltana Karhumäen nurmella lukemin 3–1 (1–0). RPS:n maaleista vastasivat entinen IPS-peluri Anttoni Hirvonen, Miro Saukkonen sekä viimeisen ottelunsa RPS-paidassa pelannut Pasi Tähkäpää.

Imatralaisjoukkueen ainokaisen laukoi Akeg Deng.

Tappiosta huolimatta IPS:n päävalmentaja Stanislav Yurgelevich on tyytyväinen esitykseen, etenkin kun alla on kahden kuukauden harjoitustauko ja IPS:n kokoonpano koostui pääasiassa 16–17-vuotiaista pelaajista.

– Olen tyytyväinen siihen, että nuoret pojat jaksoivat taistella hyvin. RPS:llä oli kuitenkin mukana kokeneita pelureita.

RPS:n valmentaja Tero Kosonen oli myös tyytyväinen kauden ensimmäiseen esitykseen.

– Pelasimme aika ajoin hyvää peliä. Pieniä sellaisia vaiheita mukaan mahtui, että peli oli sekavampaa. Tämä oli hyvä kenraaliharjoitus, saimme uusia pelaajia ajettua sisään omaan pelisapluunaamme, RPS:n valmentaja Tero Kosonen kertasi ottelua.

IPS:n tavoitteena on pelata vielä ennen sarjakauden alkua harjoituspeli lappeenrantalaista PEPOa vastaan. IPS:n Kolmosen sarjakausi käynnistyy ensi sunnuntaina, jolloin se kohtaa Karhumäellä HaPK:in.

RPS:n sarjakausi Nelosessa käynnistyy ensi perjantaina, jolloin ruokolahtelaisjoukkue matkaa Lappeenrantaan Castillan vieraaksi.

Luetuimmat