Imatran Voiman C2-juniorit taistelevat viikonloppuna pääsystä SM-sarjaan kotikentällä Imatran urheilutalolla

Voima pelaa viikonloppuna SM-karsinnoissa neljä peliä. Vastustajana ovat Indians Espoosta, Papas Kajaanista, 02-Jyväskylä sekä Classic Tampereelta.

Rippe Riikonen

Jarno Heiskanen luotsaa tällä kaudella Voiman C2-junioreita. Arkistokuva.
Jarno Heiskanen luotsaa tällä kaudella Voiman C2-junioreita. Arkistokuva.

Imatran Voiman C2-juniorit pelaavat tulevana viikonloppuna SM-karsintoja kotikentällään Imatran urheilutalolla.

Voiman C2-juniorit (vuonna 2005 syntyneet) pelaavat viikonlopun aikana neljä ottelua. Turnauksen muut joukkueet ovat Indians Espoosta, Papas Kajaanista, 02-Jyväskylä sekä Classicin kakkosjoukkue Tampereelta.

Voiman juniorit lähtevät turnaukseen hakemaan hyvää kauden avausturnausta.

— Kyllähän tuo turnaus meille on haaste, siellä on pari tosi kovaa joukkuetta. Me lähdetään paineettomasti hakemaan hyvää kauden avausturnausta, ja se on meidän tavoite. Ei se SM-sarjan paikka mitenkään kummittele, että sinne olisi pakko päästä, joukkueen päävalmentaja Jarno Heiskanen kertoo.

Treeneissä hyvä meininki

Voiman C2-joukkueessa pelaa tällä kaudella 11 2005-syntynyttä poikaa. Sen lisäksi he saavat nuoremmista junioreista avuksi seitsemän pelaajaa. Joukkuetta Heiskasen kanssa valmentaa Jarno Arponen. Loppukesän aikana C2-juniorit ovat harjoitelleet kolmesti viikossa.

— Meillä on ollut hyvä meininki treeneissä, ja osallistumisprosentti on ollut kiitettävä. Hauska nähdä, mitä viikonloppuna tapahtuu, Heiskanen pohtii.

Voima pelaa lauantaina kaksi peliä, kello 14 ja kello 16.30. Sunnuntaina Voima pelaa niin ikään kahdesti, kello 12.30 ja kello 15.

Turnauksen ykkönen etenee suoraan C2-junioreiden SM-sarjaan. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet jatkavat matkaansa SM-sarjan jatkokarsintoihin, neljäs ja viides jatkavat taivaltaan aluesarjassa.

Tulevana viikonloppuna myös Voiman B-juniorit tavoittelevat SM-sarjan paikkaa. B-junioreiden SM-karsinnat pelataan viikonloppuna Tampereella.

Luetuimmat

Kommentoidut