Imatra sai järjestettäväkseen toisetkin FIS-kilpailut — Poikkeuksellinen kisaputki laittaa järjestäjät koville

Imatralla hiihdetään kilpaa kahtena perättäisenä viikonloppuna, kun Ristijärven FIS-hiihdot siirtyivätkin Ukonniemeen.

Ukonniemessä hiihdetään kilpaa kahtena viikonloppuna perättäin. Arkistokuva.

Ristijärvellä 15.—16. joulukuuta hiihdettäväksi tarkoitetut FIS-kisat ovat siirtyvät huonon lumitilanteen takia Imatralle. Tämän myötä Imatralla hiihdetään kilpaa kahtena perättäisenä viikonloppuna, sillä Imatran omat FIS-kisat järjestetään normaalisti kilpailujen siirrosta huolimatta.

Ensi viikolla ohjelmassa ovat lauantaina perinteisen sprintit sekä sunnuntaina väliaikalähdöt vapaalla hiihtotavalla. Kilpailut toimivat nuorten MM-katsastuskilpailuina.

Katsastus- ja cupluonteen takia odotettavissa on runsas joukko osallistujia, ja Suomen kärkihiihtäjät kyseisissä ikäluokissa ovat edustettuina.

Kari Ahonen Imatran Urheilijoista kertoo, että ponnistus on järjestäjille kova, koska vamistautumisaika on lyhyt ja Imatran kisaputki on muodostumassa poikkeukselliseksi. Kahden perättäisen FIS-kilpailun lisäksi edessä ovat Uudenvuoden hiihdot 30. joulukuuta ja SM-hiihdot 1.—3. helmikuuta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat