Taekwondon SM-kilpailuista Imatralle kokonaiset 12 mitalia — lasten sarjoissa kultaa saavuttivat Remu-Viljami Varis ja Topias Savolainen

Veteraanisarjoissa kokeneet naiskilpailijat Piritta Varis, Titta Savolainen ja Milja Hyvärinen toivat viisi mitalia.

Imatran ITF Taekwon-Do

Kisajoukkueessa ottelivat (oik.) Jose -Valtteri Varis, Milja Hyvärinen, Topias Savolainen, Remu-Viljami Varis, Tuulia Savolainen, Titta Savolainen, Antti Ravantti  ja Piritta Varis.
Kisajoukkueessa ottelivat (oik.) Jose -Valtteri Varis, Milja Hyvärinen, Topias Savolainen, Remu-Viljami Varis, Tuulia Savolainen, Titta Savolainen, Antti Ravantti ja Piritta Varis.

Nurmijärvellä käydyistä taekwondon SM-kilpailuista tuli Imatralle kymmenen henkilökohtaista ja kaksi joukkuekisan SM-mitalia.

Lasten sarjassa Remu-Viljami Varis sai kultaisen mitalin liikesarjoissa. Tuulia Savolainen otti ottelussa hopeaa. Lasten ylempien vöiden sarjassa Topias Savolainen voitti ottelussa sarjansa.

Topias Savolainen ja Jose-Valtteri Varis jakoivat pronssimitalin erikoistekniikoissa.

Veteraanisarjoissa kokeneet naiskilpailijat toivat viisi mitalia. Piritta Varis oli liikesarjoissa ensimmäinen ja ottelussa hän taisteli itselleen kultaisen mitalin. Ottelussa Titta Savolainen ansaitsi suorituksillaan pronssia.

Milja Hyvärinen taiteili itsensä liikesarjoissa pronssille ja ottelussa hän oli hopealla.

Joukkueliikesarjoissa naisten joukkue otti varmalla suorituksella ensimmäisen sijan. Uutena aluevaltauksena naiset kokeilivat joukkueottelua. Tuloksena oli kultamitali tiukkojen otteluiden jälkeen.

Kilpailujen parhaaksi naiskilpailijaksi valittiin Piritta Varis ja Imatran ITF Taekwon-Do seura oli kilpailujen kolmanneksi paras joukkue 12 mitalilla.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut