Karjalan kovin -kilpailuun odotetaan runsain määrin kovakuntoisia crossfit-urheilijoita ja monituhatpäistä katsojajoukkoa — "Ukonniemen stadion toimii kilpailuympäristönä erittäin hyvin ja katsojat pystyvät seuraamaan kaikkia lajeja tarvittaessa katon alla"

Karjalan Kovin on CrossFit Lappeenrannan ja kymmenien vapaaehtoisten urheilijoiden järjestämä kilpailu. Tänä vuonna uutuutena ovat urheilijoille ja yleisölle suunnatut seminaarit ja tekniikkapajat.

Eino Ansio/Karjalan kovin

Crossfit koostuu voima- ja painonnoston, kahvakuulaurheilun, voimistelun ja yleisurheilun eri osa-alueista.
Crossfit koostuu voima- ja painonnoston, kahvakuulaurheilun, voimistelun ja yleisurheilun eri osa-alueista.

Roman vielä otti ja voitti Regionals-kisat ja varmisti paikan elokuussa järjestettäviin lajin maailmanmestaruuskisoihin CrossFit Gameseihin. Se kertoo, kuinka kova taso meillä on. — Atte Kaasinen

Crossfit-urheilun harrastajat kokoontuvat ensi viikolla jälleen Imatran Ukonniemen stadionille.

Karjalan kovin -kilpailu alkaa perjantaina 20. heinäkuuta kello 16.

Viikonlopun aikana nähdään yhteensä 140 kovakuntoista urheilijaa tositoimissa ja tapahtumaan odotetaan yli kolmea tuhatta katsojaa.

Karjalan Kovin –kilpailu on CrossFit Lappeenrannan ja kymmenien vapaaehtoisten urheilijoiden järjestämä kilpailu. Karsinnat siihen järjestettiin keväällä.

— Moninkertainen Karjalan Kovin -voittaja Sanna Venäläinen sekä viime vuoden miesten kakkonen Roman Khrennikov pääsivät tänä vuonna maailmanlaajuisten kilpailujen Regionals-tasolle asti. Roman vielä otti ja voitti Regionals-kisat ja varmisti paikan elokuussa järjestettäviin lajin maailmanmestaruuskisoihin CrossFit Gameseihin. Se kertoo, kuinka kova taso meillä on, kertoo CrossFit Lappeenrannan omistaja ja valmentaja Atte Kaasinen tiedotteessa.

Paremmuudesta mitellään jo kahdeksatta kertaa ja Ukonniemi on järjestämispaikkana nyt toista kertaa.

— Ukonniemen stadion toimii kilpailuympäristönä erittäin hyvin ja katsojat pystyvät seuraamaan kaikkia lajeja tarvittaessa katon alla. Tapahtumaa tukee ympärille rakennettu tapahtumakylä, jossa voi ruokailla ja tehdä ostoksia, kertoo Kaasinen.

Tänä vuonna uutuutena on urheilijoille ja yleisölle suunnatut seminaarit ja tekniikkapajat, joissa alan huiput kertovat omista kokemuksistaan ja valmennustekniikoistaan.

— Jokaiselle on siis tarjolla jotakin, Kaasinen sanoo.
 Karjalan Kovin-kilpailu

Crossfit-kilpailu järjestetään kahdeksatta kertaa, Ukonniemi on kisapaikkana toista kertaa  20.—22.7.2018.
Paremmuudesta mittelee 140 urheilijaa.
Paikan päälle odotetaan 3000 katsojaa.
Portit avautuvat perjantaina kello 16, lauantain ovat ovat auki kello 8:30—18 ja sunnuntaina klo 9—16.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset