Antti Kutvonen jätti työnsä Ketterä Junioreissa — Uusi junioripäällikkö on seuran C-junioreita valmentava Simo Korpela

Savonlinnalaislähtöinen Kutvonen ehti toimia Ketterä Juniorien seurakehittäjänä ja junioripäällikkönä toukokuusta 2017 asti.

Joonas Tapaninen

Antti Kutvosen aikana Ketterä Juniorit aloitti muun muassa harrastekiekon ja ringeten.
Antti Kutvosen aikana Ketterä Juniorit aloitti muun muassa harrastekiekon ja ringeten.

Ketterä Junioreissa junioripäällikkönä ja seurakehittäjänä toiminut Antti Kutvonen lopetti työt helmikuun alussa. Seuran puheenjohtaja Timo Oja kertoo, että Kutvonen siirtyi toiseen työpaikkaan.

— Hän sai muualta enemmän omaa koulutustaan vastaavia töitä, Oja vahvistaa.

Kutvosen työsopimus Ketterä Juniorien kanssa oli solmittu toukokuun loppuun, jolloin Leader-rahoitus junioripäällikön ja seurakehittäjän palkkaamiseksi päättyy.

Kutvosen tilalla on aloittanut Ketterän C-junioreiden valmentaja Simo Korpela, joka toimii tehtävässä osa-aikaisesti toukokuun loppuun asti. Uutta rahoitusta on mahdollista hakea, mutta Ketterä Junioreissa selvitellään myös, riittävätkö seuran omat kassavirrat kokoaikaisen työntekijän palkkaamiseen.

Savonlinnalaislähtöinen Kutvonen aloitti Ketterä Juniorien seurakehittäjänä ja junioripäällikkönä toukokuussa 2017.

— Emme ole vielä arvioineet, miten pitkälle on päästy kaiken kaikkiaan, mutta kyllähän seura on mennyt eteenpäin viime aikoina. Taloudellinen puoli on haastava edelleenkin, Oja toteaa.

Kutvosen aikana Ketterä Juniorit on aloittanut muun muassa harrastekiekon ja ringeten.

— Kaikenlaista muutakin tapahtumaa on pyöritelty, mutta resurssit rajoittavat hyvienkin ideoiden toteuttamista, sanoo Oja.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset