Helmi-Ilona Hallikas ja Peppi-poni Ypäjällä kolmansiksi

Pronssia tuli alue-tason kisasta. Kansallisessa osa-kilpailussa ratsukko oli yhdeksäs.

Annu Suvilehto

Imatralainen Helmi-Ilona Hallikas ja Peppi-poni. Kuva on otettu Tampereen hevosmessuilla.
Imatralainen Helmi-Ilona Hallikas ja Peppi-poni. Kuva on otettu Tampereen hevosmessuilla.

Ypäjän Hevosopistolla järjestettiin viikonvaihteessa kansallinen Horse Show kilpailutapahtuma, jossa kilpailtiin 90-140 senttimetrin estekorkeuksilla alue- ja kansallisen tason luokissa. Kilpailu keräsi liki 750 osallistujaa, joiden mukana myös luokkansa kolmanneksi sijoittunut imatralainen Helmi-Ilona Hallikas,12, Peppi-poninsa kanssa.

Lauantai-iltana ratsastettiin aluetason avoin 90 senttimetrin luokka, johon osallistui 47 ratsukkoa. Etelä-Karjalan Urheiluratsastajia edustava ratsukko sijoittui kilpailuissa kolmanneksi. Luokan voitti Kerttu Sormunen Varkaudesta.

Miila Mättölän valmentamat Hallikas ja Peppi jatkoivat sunnuntaina kansallisessa ponicupin osakilpailussa. Edellinen osakilpailu päättyi ratsukon osalta hylkäykseen. Nyt tavoitteena oli saada puhdas suoritus. Perusradalta kertyi kuitenkin viisi virhepistettä, ja tie uusintaan sulkeutui. Ratsukon tulos oli yhdeksäs.

Ypäjällä kisasi myös toinen Mättölän valmennettava. Ruokolahtelainen Viivi Ikonen, 16, ja Ein Valtter osallistuvat lauantaina 90 senttimetrin luokkaan, jossa sijoittuivat sijalle 41. Sunnuntain kansallisessa Ponicupin osakilpailuista tuloksena oli 19. sija.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut