Olympiavoittaja Margarita Mamun kävi jakamassa voimisteluoppejaan Imatralla — "Jokaisessa lajissa on oma fanikulttuuri, ja näille tytöille se tuo ylimääräistä tsemppiä, kun saa oppia tuollaiselta kovalta nimeltä"

Imatran Voimistelijoiden seuraava iso tapahtuma on jo tulevana viikonloppuna.

Joonas Tapaninen

Imatralla saatiin lauantaina oppia voimistelumaailman huipulta, kun Margarita Mamun saapui leiriopettajaksi.
Imatralla saatiin lauantaina oppia voimistelumaailman huipulta, kun Margarita Mamun saapui leiriopettajaksi.

Voimistelun olympiavoittaja Margarita Mamunin vierailu houkutteli Imatran urheilutaloon lauantaina tasan 50 voimistelijanalkua ympäri Suomea.

— Omia voimistelijoitamme joukossa on parikymmentä, loput ovat pääasiassa pääkaupunkiseudulta, kertoi puheenjohtaja Jari Tamski Imatran Voimistelijoista.

Menestykkäästä urastaan huolimatta Mamun ei ole välttämättä tunnettu nimi Suomessa, mutta voimistelupiireissä hänellä on Tamskin mukaan paljon faneja.

— Jokaisessa lajissa on oma fanikulttuuri, ja näille tytöille se tuo ylimääräistä tsemppiä, kun saa oppia tuollaiselta kovalta nimeltä, Tamski sanoi.

Imatran Voimistelijoiden seuraava iso tapahtuma on jo tulevana viikonloppuna. Imatralla järjestetään silloin rytmisen voimistelun Syyskeijut-kilpailu ja 7—12-vuotiaiden Stara-tapahtuma, joihin odotetaan noin yhteensä 150 voimistelijaa Suomesta ja Venäjältä.

Luetuimmat