Ketterä ei saanut hyvästä pelistään voittoa palkinnoksi, Kiekko-Vantaa teki ottelun ainoan maalin jatkoajalla

Kai Skyttä

Karolus Kaarlehto pelasi jälleen hyvän pelin Ketterän maalilla, vaikka voittoon asti se ei riittänytkään. Arkistokuva.
Karolus Kaarlehto pelasi jälleen hyvän pelin Ketterän maalilla, vaikka voittoon asti se ei riittänytkään. Arkistokuva.

Imatran Ketterä tarjoili varsin vauhdikkaan ja viihdyttävän kiekkonäytöksen Mestiksen vierasottelussaan Kiekko-Vantaata vastaan. Ottelun ainoa maali nähtiin kuitenkin vasta jatkoajalla, kun Miro-Pekka Saarelainen iski Kiekko-Vantaan ylivoimalla voittoon lukemin 1—0 (0—0, 0—0, 0—0, 1—0).

Ketterän päävalmentaja Matias Lehtonen oli tappiosta huolimatta tyytyväinen näkemäänsä.

— Tulimme hakemaan ehjää 60-minuuttista, jonka myös saimme. Tärkeintä oli saada oikea ilme pelaamiseen ja ehjä kokonaisuus, jotka myös saimme. Olemme taas hyvällä tiellä, Lehtonen totesi Elisa Viihteen haastattelussa.

Aku Kestilälle tuomittiin jatkoajalla huitomisrangaistus kevyen oloisesti. Lehtonen muistutti, että kolmea kolmea vastaan pelattaessa vastaavia voi käydä helposti kummalle joukkueelle hyvänsä.

Lehtonen katsoi mielummin kokonaisuutta. Hän totesi kaukalossa olleen kaksi joukkuetta, jotka puolustivat erinomaisen hyvin.

— Laadukasta ja kurinalaista pelaamista molemmilta, vähän jäähyjä ja vähän virheitä. Vähän tuollaista kevään peliä jo.

Vielä kolmannen erän loppupuolella Ketterä rakensi hurjan paineen Kiekko-Vantaan päätyyn, mutta joukkueensa parhaana palkittu maalivahti Eetu Mäkiniemi oli loppuun asti ohittamaton.

Ketterän riveissä nähtiin eteläkarjalaisittain mielenkiintoinen debyytti, kun SaiPan 17-vuotias Matias Mäntykivi pelasi ensimmäisen Mestis-ottelunsa. Mäntykivi hyökkäsi Aku Kestilän ja Rasmus Hämäläisen vitjassa, joka rakenteli ottelussa tukun laukaisupaikkoja hyvälle sektorille.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset