Kaksi imatralaista jääkiekkoilijaa valittiin maajoukkueleirille: Kutsun saivat Ketterän Mestis-joukkueen puolustaja Santeri Airola sekä nuorten Otto Hokkanen

Santeri Airola valittiin alle 20-vuotiaiden ja Otto Hokkanen alle 16-vuotiaiden joukkueeseen.

SaiPan A-nuorissa pelannut Santeri Airola (vas.) nousi viime kaudella kolmen pelin ajaksi SaiPan liigakokoonpanoon.  Nyt puolustajalla on pitkä sopimus Ketterän kanssa.
SaiPan A-nuorissa pelannut Santeri Airola (vas.) nousi viime kaudella kolmen pelin ajaksi SaiPan liigakokoonpanoon. Nyt puolustajalla on pitkä sopimus Ketterän kanssa.

Ketterän puolustaja Santeri Airola on valittu Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen testi- ja otteluleirille Vierumäelle.

Airola on ainut maajoukkueleirille kutsun saanut Mestis-pelaaja.

Imatralainen Airola pelasi viime kaudella SaiPan A-nuorten SM-liigassa 41 peliä ja B-nuorten SM-sarjassa kymmenen peliä.

Lisäksi hän debytoi SM-liigassa pelaamalla kolme ottelua SaiPan liigajoukkueessa.

Seuraavat kaksi kautta Airola pelaa kasvattajaseurassaan Ketterässä.

Nuorten Leijonien leiri järjestetään Vierumäellä 20.–25. heinäkuuta. Sen aikana joukkue pelaa maaottelut Sveitsin ja Tshekin U20-joukkueita vastaan.

Otto Hokkanen U16-joukkueeseen

Santeri Airola ei ole ainut Ketterästä maajoukkueleirille kutsuttu pelaaja, sillä imatralaisväriä nähdään myös Suomen alle 16-vuotiaiden poikien maajoukkueessa.

Viime kauden SaiPa/Ketterän U16 -yhteisjoukkueessa pelannut Otto Hokkanen sai kutsun Vierumäellä 12.–16. elokuuta järjestettävälle jää- ja otteluleirille.

Leirin aikana joukkue pelaa ikäluokan ensimmäiset maaottelut Tshekin U16-joukkuetta vastaan.

Luetuimmat

Kommentoidut