Ketterälle piste Joensuusta — Jokipojat vahvempi voittolaukauskisassa

Imatralaisten maalit olivat Samuli Tanhuan ja Valtteri Lipiäisen käsialaa.

Kai Skyttä

Ketterä jatkoi pisteputkessa Joensuussa. Arkistokuvassa Ketterän Toni Jalovaara (vas.) ja Hermeksen Jussi Nättinen.

Imatran Ketterä saalisti pisteen jääkiekon miesten Mestiksessä keskiviikkona Joensuun Jokipoikien vieraana. Tasainen ottelu venyi voittolaukauskisaan, jonka vei sarjakärki Jokipojat ja samalla koko ottelun maalein 3—2 (0—0, 2—2, 0—0, 0—0).

Jokipojat meni toisessa erässä kahdesti johtoon, mutta Ketterä kuittasi molemmilla kerroilla. Imatralaisten 1—1-tasoitusmaalin teki Samuli Tanhua ja 2—2-osuman Valtteri Lipiäinen, kun toista erää oli pelaamatta 56 sekuntia.

Ketterän vahvuudesta puuttui Jesse Juntheikki, jolle Mestiksen kurinpitoryhmä oli langettanut yhden ottelun pelikiellon. Panna tuli viime lauantain Hermes-ottelun tilanteesta, jossa Juntheikki iski polvillaan ollutta vastustajaa pään alueelle. Mestiksen kurinpitoryhmä näki teon lajiin kuulumattomaksi.

Muokattu 11.10. klo 9.56. Muokattu kuvatekstiä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat