Jesse Juntheikin sairasloma päättyy todennäköisesti perjantaina, kun Ketterä isännöi Kooveeta — RoKi-ottelussa loukkaantuneella Samuli Tanhualla tutkimukset kesken

SaiPan hyökkääjä Aatu Luusuaniemi harjoitteli Ketterän kanssa torstaina.

Kai Skyttä

Jesse Juntheikin sairasloma lähenee loppuaan. Arkistokuva.
Jesse Juntheikin sairasloma lähenee loppuaan. Arkistokuva.

Ketterän johtaviin pelaajiin kuuluva Jesse Juntheikki palaa todennäköisesti Ketterän kokoonpanoon perjantaina, kun imatralaisjoukkue kohtaa kotikaukalossaan Kooveen.

Juntheikki tuomittiin 6. lokakuuta Imatralla pelatussa Ketterä—Hermes-ottelussa pelirangaistukseen päähän kohdistuneesta taklauksesta, jonka jälkeen keskushyökkääjä ei ole pelannut otteluakaan.

Mestiksen kurinpitoryhmä määräsi Juntheikille yhden ottelun pelikiellon, jonka hän kärsi Jokipoikia vastaan pelatussa ottelussa viime viikon keskiviikkona.
Juntheikkiä ei nähty myöskään Ketterän kahdessa edellisessä kotiottelussa, joissa hän oli jo edustuskelpoinen. Ketterän päävalmentajan Matias Lehtosen mukaan kyseessä on varotoimi.

— Juntheikillä on pieni loukkaantuminen, joka ei periaatteessa olisi estänyt pelaamista, mutta tässä kohtaa kautta haluamme mieluummin tutkia asian kunnolla kuin riskeerata mitään. Luultavasti hän pelaa perjantaina, Lehtonen toteaa.

Tanhualla tutkimukset kesken

Kaksi edellistä ottelua huilannut Sebastian Sjöholm kuuluu Juntheikin kanssa samalle osastolle. Ilman takapakkia laitahyökkääjä on pelikunnossa perjantaina.
Puolustaja Samuli Tanhua joutui jättämään Ketterän edellisen ottelun RoKia vastaan kesken, eikä hänen paluuajankohdastaan ole vielä tarkempaa tietoa.

— Tanhua on toistaiseksi poissa, ei tiedetä kuinka pitkään. Nilkan kanssa on ongelmia. Tutkimukset ovat vielä kesken, Lehtonen kertoo.

Hyökkääjä Aatu Luusuaniemi harjoitteli Ketterän mukana torstaina. Luusuaniemi on SaiPan sopimuspelaaja, jonka pelaamisen Ketterässä mahdollistaa seurojen farmisopimus.

Luusuaniemi on pelannut tällä kaudella kuusi ottelua jääkiekkoliigassa ilman tehopisteitä plus-miinus-lukeman ollessa kolmen maalin verran pakkasella.

— Jos mitään kummempaa ei tapahdu, Luusuaniemi on meidän mukana perjantaina, Lehtonen vahvistaa.

Ketterä on Mestiksessä seitsemän pelin jälkeen viidentenä. Sarjaa johtaa LeKi. Ketterän perjantain vastustaja, sarjanousija Koovee, löytyy Mestiksen sarjataulukosta sijalta 10.

Luetuimmat