Imatran Pallo-Veikkojen urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää nimettiin tammikuussa Tallinnassa pelattavan SaiPa - Ilves -ottelun projektivastaavaksi — ”Hieno mahdollisuus”, Valkeapää iloitsee

SaiPa ja Ilves iskevät yhteen Tallinnassa 25.1.2020. Jani Valkeapäällä riittää kokemusta ulkomailla järjestettävistä urheilutapahtumista.

BAS UNITED

Valkeapäällä riittää kokemusta ulkomailla järjestetyistä urheilutapahtumista. Kuva Fuengirolasta keväältä 2017.
Valkeapäällä riittää kokemusta ulkomailla järjestetyistä urheilutapahtumista. Kuva Fuengirolasta keväältä 2017.

Imatran Pallo-Veikkojen urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää on nimetty Tallinnassa tammikuussa 2020 pelattavan SaiPa-Ilves -ottelun projektivastaavaksi.

Valkeapää on aikaisemmin järjestänyt muun muassa kolmena keväänä Superpesis-ottelut Espanjan Fuengirolassa, sekä viimeisimpänä IPV:n ja Hyvinkään välisen ottelun Tallinnassa.

Valkeapään mukaan hän on keskustellut SaiPan kanssa aikaisemminkin jo mahdollisista yhteistöistä.

Nyt kun Aviasport Areena, jossa Valkeapää oli toisena yrittäjänä, siirtyi Imatran kaupungille, niin yhteistyö SaiPan kanssa tuli mahdolliseksi.

— Nämä ovat aina mielenkiintoisia projekteja ja oppia itselle. Hieno mahdollisuus, hän iloitsee.

Lisäkäsipari SaiPalle

Valkeapään lähtiessä vetämään Tallinnan projektia, SaiPa pystyy keskittymään täysillä jääkiekkoon ja omiin ottelutapahtumiin.

— Tuon SaiPalle tässä lisäkäsiparin. He pystyvät talvella keskittymään omiin ottelutapahtumiin, kun pelejä on paljon. Minä hoidan sitten tätä Tallinnan projektia, hän kertoo.

Valkeapää lähti vetämään Tallinnan projektia omana itsenään, joten IPV ei projektissa ole mukana. Näin ollen IPV ei tästä suoranaisesti hyödy.

— Aina matkan varrella kuitenkin oppia karttuu, ja siinä muodossa tämä myös palvelee IPV:tä.

Valkeapää jatkaa normaalisti nykyisessä toimessaan IPV:n urheilutoimenjohtajana.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset