Jussi Hurskainen jatkaa IPV:n takakentällä myös ensi kaudella — Viime kauden loppu oli rimpuilua akillesjännetulehduksen takia

Hurskaisen mielestä IPV:llä on nyt jalkeilla potentiaalinen joukkue. Erityisesti hän nostaa esiin Sami Partasen roolin.

Mika Strandén

Jussi Hurskainen jatkaa peliuraansa Imatralla. Arkistokuva viime kesältä.

Imatran Pallo-Veikoissa kaksi edelliskautta pelannut Jussi Hurskainen on solminut imatralaisseuran kauden 2019 kattavan jatkosopimuksen.

Hurskainen, 29, on ulkopelipaikaltaan koppari. Sisällä kiteeläislähtöinen pesäpalloilija saalisti viime kesänä lyötyjen sarakkeeseen saldon 4+17=21, tuotuja juoksuja 19 sekä 64 kärkilyöntiä.

— Pelihaluja on paljon. Koin, että minulla on vielä annettavaa joukkueelle ja tietysti jäi vähän hampaankoloon viime kaudesta. Kausi alkoi itselläni hyvin, mutta akillesjänteet tulehtuivat ennen juhannusta ja loppukausi oli sen takia aika rimpuilua. Onneksi joukkueen kanssa hoidettiin minimitavoitteena ollut sarjapaikka, vaikka pudotuspeleihin tietysti olisimme halunneet, Hurskainen kertoo IPV:n tiedotteessa.

Hurskaisen mielestä IPV:llä on nyt jalkeilla potentiaalinen joukkue. Erityisesti hän nostaa esiin Sami Partasen roolin.

— Kun uusia vahvistuksia alkoi joukkueeseen tippumaan, niin voimistui tunne, että IPV:llä on hyvät mahdollisuudet lähteä kamppailemaan pudotuspelipaikasta ja sitä kautta paremmista sijoituksista.

Vaikka nyt solmittu sopimus kattaa vain tulevan kauden, Hurskaisella on ajatuksia uran jatkosta myös sen jälkeen.

— Jos vaan fysiikka antaa myöten, niin en meinannut tulevaan kauteen vielä lopettaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset