Ketterä hakee toista kiinnitystä mestaruuskannuun tänään Keuruulla, voittavaa kokoonpanoa ei muutettu

Runkosarjassa Ketterä voitti molemmat kohtaamiset Keuruulla, mutta miten käy tänä iltana?

Marleena Liikkanen

Lappeenrannan Kisapuistossa tiistaina pelattu ensimmäinen Mestis-finaali houkutteli paikalle 4820 katsojaa, eli halli oli loppuunmyyty.
Lappeenrannan Kisapuistossa tiistaina pelattu ensimmäinen Mestis-finaali houkutteli paikalle 4820 katsojaa, eli halli oli loppuunmyyty.

Mestiksen avausfinaalin Valtteri Lipiäisen viime hetken maalilla voittanut Imatran Ketterä hakee toista kiinnitystä mestaruuskannuun tänä iltana Keuruulla.

Ketterä lähtee kamppailuun täsmälleen samalla kokoonpanolla kuin ensimmäiseen kohtaamiseen, jonka se pelasi täyden tuvan edessä Lappeenrannan Kisapuistossa.

Ketterä pääsee finaaleihin käytännössä parhaalla kokoonpanollaan. Kenttäpelaajista sivussa on enää pitkäaikaispotilas Dan Nybondas, kun hyökkääjistä Rasmus Hämäläinen ja Valtteri Niemi ovat palanneet kokoonpanoon.

Maalivahti Karolus Kaarlehdon aisapari Santeri Lipiäinen sen sijaan puuttui edellisessä ottelussa kokoonpanosta, eikä hän ole mukana myöskään Keuruulla. Ketterän toisena maalivahtina on A-juniori Ville Viskari.

Myöskään KeuPa HT ei ole tehnyt mitään muutoksia kokoonpanoonsa.

Runkosarjassa Ketterä voitti molemmat Keuruulla pelatut kohtaamiset. Ensimmäinen ottelu päättyi marraskuussa imatralaisille 4—3 ja toinen helmikuun puolivälissä 5—1.

Ketterä tänään Keuruulla

Kentälliset:
Joona Jääskeläinen – Jesse Juntheikki – Valtteri Lipiäinen
Marlo Koponen – Konsta Mesikämmen

Matias Mäntykivi – Aku Kestilä – Rasmus Hämäläinen
Aku Alho – Sameli Ventelä

Henry Karjalainen – Erno Ripatti – Sebastian Sjöholm
Jarno Lippojoki – Samuli Tanhua

Valtteri Niemi – Ville Paalanen – Mikko Haaparanta
Henry Maarnela

Maalivahdit:
Karolus Kaarlehto (Ville Viskari)

Uusimmat uutiset